Platební karta AXA mění svůj design


19. 01. 2011  11:40     Marek Zeman     komentáře (0)

Platební karta AXA, nejlepší platební karta na českém trhu dle výsledků ocenění Zlatá koruna, mění svou vizuální podobu. Zlatý vizuál nahradí kombinace bílé a modré barvy doplněná typickým červeným lomítkem z loga finanční skupiny AXA. Díky AXA kartě ušetřili její držitelé již přes 37 milionů korun.





„Nový design karty dobře koresponduje s celkovým vizuálním stylem skupiny AXA. Na nový design karty se mohou těšit jak noví klienti, tak současní, kterým končí platnost karty původní,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA pro ČR a SR. „Nejoblíbenějším parametrem AXA karty je schopnost při každém nákupu šetřit na penzijní připojištění, na pojistné či na navýšení investice do jiného produktu finanční skupiny AXA. Nejaktivnější klient takto ušetřil již téměř 80 tisíc korun.“   O AXA kartu, jejímž vydavatelem je UniCredit Bank, mohou zažádat všichni klienti, kteří mají u finanční skupiny AXA zřízen některý z finančních produktů, například penzijní připojištění, životní pojištění nebo povinné ručení. Za každou platbu získávají část ze zaplacené ceny jako bonus AXA, který si mohou nechat připsat na účet penzijního připojištění, použít na zaplacení pojistného nebo jinak investovat. Bonus vždy činí minimálně 1 % z ceny nákupu, u partnerů AXA Clubu však může jít až o 11 %. Při pravidelném placení AXA kartou tak mohou klienti ušetřit až několik set korun měsíčně.   Partnerů AXA Clubu je v současné době 12 a svou nabídkou pokrývají široké spektrum zboží a služeb. „Z těchto partnerů klienti nejčastěji platí AXA kartou v obchodech Penny Market, nejvyšší částky pak utrácejí u čerpacích stanic Benzina, ročně téměř 60 milionů korun,“ dodal Marek Zeman.   Nejraději klienti nakupují v Praze, Brně, Ostravě a Plzni, ze zahraničních měst ale také v Tokiu, Mexiku nebo Šanghaji.  

 

 
Bonusy při platbách AXA kartou s úvěrovým limitem
1. Benzina 0,5 Kč za každý načerpaný litr + 1 % z ceny nákupu (kromě vybraných čerpacích stanic)
2. Penny Market 4 % z každého nákupu nad 500 Kč
3. Schlecker 4 % z každého nákupu
4. EXIM TOURS 5 % z celkové ceny last minute 9 % z celkové katalogové ceny
5. Kanzelsberger 8 % z každého nákupu
6. Bontonland 6 % z každého nákupu
7. Datart 4 % z každého nákupu
8. SIKO KOUPELNY 4 % z každého nákupu ve vybraných prodejnách
9. Hervis 4 % z každého nákupu
10. eiffel optic 10 % z každého nákupu
11. Salon vín ČR 11 % z každého nákupu
12. El nino parfum 11 % z každého nákupu
13. UniCredit Bank 1 % z každého nákupu mimo síť partnerů AXA Clubu
Při platbě věrnostní kartou bez úvěrového limitu je bonus nižší o 0,7 %. S účinností od 1. 11. 2010 jsou vydávány AXA karty pouze s úvěrovým limitem.  


Platební karta AXA mění svůj design

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15512286160

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více