Platon Finance uzavřela partnerství s bezpečnostní jedničkou Symantec


13. 07. 2019  11:41          komentáře (1)

Česká společnost Platon Finance působící na světovém kryptoměnovém trhu uzavřela rozsáhlé partnerství se světovou jedničkou v oblasti IT zabezpečení, firmou Symantec. Symantec poskytne širokou paletu svých řešení pro ochranu klientů Platon Finance ve virtuálním finančním světě.

Platon Finance uzavřela partnerství s bezpečnostní jedničkou Symantec




Platon využívá Symantec nejen pro bezpečnou validaci a ochranu identity svých klientů, ale i pro zabezpečený přístup do svého cloudu. Zároveň může využívat  největší databázi civilních hrozeb na světě, kterou Symantec spravuje.

Zabezpečení a absolutní důvěra klientů jsou nutnými předpoklady pro nabídku unikátní kryptoměnové peněženky, která jako jediná na světě umožňuje pojištění vkladů.  

"Bezpečnost je pro naše podnikání ještě důležitější než pro banky nebo jiné finanční instituce. Symantec je leader v kybernetické bezpečnosti a nabízí přesně služby, které potřebujeme pro naše klienty. To byl důvod našeho spojení," říká zakladatel Platon Finance Daniel Tanner.

Firma poskytuje dvoufaktorovou autentizaci a šifrování veškeré výměny dat, stejně jako dodržování ochrany soukromí GDPR. 

Platon Finance využívá kybernetickou bezpečnostní sadu Symantec Integrated Cyber Defense Platform, která zajišťuje nejvyšší bezpečnostní standardy jejího byznysu. 

Symantec Cloud Workload Protection pak znamená flexibilní a škálovatelnou ochranu datových uložišť v prostředí Amazon a Azure a Symantec Control Compliance Suite udržuje nastavené konfigurace vždy aktuální. 

Česká společnost Platon Finance si od svého vzniku v roce 2017 vybudovala  významné postavení ve světě virtuálních měn. Její Platon Coin (PLTC) se obchoduje na prestižních trzích LaToken, Exrates.me a nejnověji také na asijské DigiFinex. Vedle toho nabízí unikátní pojištěnou kryptopeněženku a buduje celý ekosystém pro placení virtuální měnou.



Platon Finance uzavřela partnerství s bezpečnostní jedničkou Symantec

Novy byznys stareho podvodnika
Za Platon Finance stoji clovek – Daniel Tanner, ktery se sveho casu zivil kracenim dani v organizova...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12523573888

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více