Plzeňskou kartu lze nově dobíjet na bankomatech České spořitelny


17. 01. 2013  11:00     tz     komentáře (0)

Od ledna 2013 přichází Česká spořitelna a Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. (PMDP) s unikátní novinkou – dobíjením Plzeňské karty přes bankomaty České spořitelny. Plzeňská karta slouží, mimo jiné, jako nosič předplatného na veřejnou dopravu v rámci integrované dopravy Plzeňska nebo jako elektronická peněženka umožňující nákup jízdenky přímo ve voze, případně dalších služeb jako je parkovné nebo vstupenky do divadla. Veškeré transakce s Plzeňskou kartou provedené na bankomatu ČS jsou bez poplatku. Klient zaplatí pouze příslušnou cenu předplatného či sumu odpovídající výši nabití elektronické peněženky.

Plzeňskou kartu lze nově dobíjet na bankomatech České spořitelny




„Dobíjení přes bankomaty České spořitelny je novou službou, která usnadní život všem držitelům Plzeňské karty, nejen klientům spořitelny. Dobíjení je snadné a pro všechny zdarma, cestující zaplatí pouze částku za zakoupený kupón. Chceme zlepšovat komfort klientů, disponujeme nejhustší sítí bankomatů v celé ČR, a tak toho chceme využít v jejich prospěch a nabídnout něco navíc,“ uvedl Jiří Vajgl, manažer řízení a podpory bankomatové sítě České spořitelny.

„Cestující mohli pro dobíjení Plzeňské karty do dneška využívat kromě našich zákaznických center také 26 Samoobslužných zón. Spolupráce s Českou spořitelnou znamená zásadní rozšíření počtu dobíjecích míst, a to nejen pro Plzeňany, ale i pro celý Plzeňský kraj,“ hodnotí novinku Michal Kraus, generální ředitel PMDP.

Dobíjení Plzeňské karty přes bankomaty České spořitelny je umožněno všem držitelům platebních karet asociací VISA a MasterCard, kteří vlastní Plzeňskou kartu. Bankomaty navíc podporují nejen českou verzi, ale i německou a anglickou. Při dobíjení se Plzeňská karta přikládá k místu označenému samolepkou na bankomatu, nevkládá se tedy do čtecího zařízení samotného bankomatu. Dobíjet elektronickou peněženku je možné od minimální částky 10 Kč, maximální částka je pak 3 500 Kč. Kupóny na dopravu se dají kupovat bez finančního limitu v závislosti na zvoleném tarifu. Bankomaty samozřejmě rovněž poskytují informace o stavu karty, tedy tarif, platnost apod. Samotná Plzeňská karta může být v provedení klasické bezkontaktní čipové karty nebo v podobě mobilního telefonu podporující technologii NFC s nahranou aplikací Plzeňské karty.

Praktické informace pro občany ohledně dobíjení Plzeňské karty lze nalézt na microsite ČS: www.csas.cz/plzenskakarta



Plzeňskou kartu lze nově dobíjet na bankomatech České spořitelny

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12457317696

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více