Podnikatelé chtějí flexibilní úvěry bez čekání, zájem o Expres Business roste


27. 03. 2013  21:39     tz     komentáře (0)

Zájem o úvěr Expres Business od GE Money Bank roste, jen v lednu a únoru 2013 získali podnikatelé, živnostníci a malé firmy od banky půjčky v objemu o 14 % vyšším, než ve stejném období předchozího roku. Klienti oceňují především rychlost získání finančních prostředků a flexibilitu splácení. V případě úvěru s pohyblivou úrokovou sazbou je předčasné splacení i mimořádná splátka zdarma. Úvěr až 2,5 milionu korun mohou podnikatelé získat bez zajištění nemovitostí.

Podnikatelé chtějí flexibilní úvěry bez čekání, zájem o Expres Business roste




„Řada podnikatelů vidí v současné době zajímavé příležitosti, jak svoji firmu rozvíjet a připravit se na další růst. My jim nabízíme rychlý přístup k financím bez složitého papírování. Úvěr Expres Business mohou klienti získat už za 24 hodin od podání žádosti,“ říká Pavel Mrkvička, manažer oddělení Produktů. „Zjišťovali jsme, jaký benefit by byl ve spojení s úvěrem Expres Business pro naše klienty nejzajímavější a ukázalo se, že podnikatelé mají největší zájem právě o odpuštění poplatku za předčasné splacení úvěru,“ dodává Pavel Mrkvička.

Klienti, kteří zvolí konstantní formu splácení s pohyblivou úrokovou sazbou, mají předčasné splacení úvěru i mimořádnou splátku bez poplatků. Stejné výhody získávají automaticky také zákazníci, kteří vedle úvěru Expres Business využívají účet Genius Business Gold nebo Genius Business Platinum. Podnikatelé si mohou snížit svůj daňový základ o úroky a případné poplatky spojené s úvěrem.

Nezajištěný úvěr Expres Business je určen pro firmy a podnikatele s alespoň roční historií a příjmy za poslední rok v minimální výši 300 000 Kč. K podání žádosti stačí 2 doklady totožnosti a poslední jedno příp. dvě daňová přiznání. Doba splatnosti úvěru je 24 – 84 měsíců. Maximální výši úvěru se klienti na pobočce dozvědí během 20 minut. O úvěr je možné zažádat také prostřednictvím online formuláře na www.gemoney.cz, vyplnění trvá jen pár minut.



Podnikatelé chtějí flexibilní úvěry bez čekání, zájem o Expres Business roste

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15648668048

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více