Podnikatelský úvěr Expres Business lze splatit kdykoliv


02. 09. 2009  09:50     Markéta Dvořáčková     komentáře (0)

Libovolné nastaveni termínu pravidelné měsíční splátky a možnost kdykoliv během splácení toto datum změnit, to jsou novinky, které GE Money Bank připravila u půjčky pro podnikatele Expres Business. Banka také nově klientům nabízí službu, v rámci které žadatelům o půjčku sdělí maximální možnou výši nezajištěného úvěru. Do této výše mohou podnikatelé kombinovat investiční a provozní financování. Vybraným profesním skupinám (lékaři, zubaři, advokáti, notáři, apod.) nabízí GE Money Bank úvěr Expres Business za zjednodušených podmínek.





„Veškeré úpravy a nastavení úvěru Expres Business odpovídají našemu důrazu na přímočarou obsluhu a flexibilitu ovládání této podnikatelské půjčky. Tímto způsobem chceme mimo jiné deklarovat, že poskytování úvěrů nezpřísňujeme a Express Business se naopak podnikatelům na základě jejich požadavků snažíme přiblížit,“ vysvětluje Josef Laurenčík, produktový manažer GE Money Bank, a dodává: „O tom, že je GE Money Bank podnikatelům nakloněná i v době finanční krize, svědčí také dosahované výsledky. Meziroční nárůst nově poskytnutých úvěrů Expres Business za první pololetí dosáhl 30 % a u půjček pro vybrané profesní skupiny jsme zaznamenali dokonce 70% meziroční navýšení.“   Flexibilita splácení úvěru Od srpna si klienti GE Money Bank při žádosti o Expres Business mohou sami zvolit datum pravidelné měsíční splátky podle jejich vlastních potřeb. Během splácení mají možnost toto datum také kdykoliv libovolně změnit. Navíc počet provedených změn není nijak omezen. „Další novinkou, kterou chceme v srpnu klientům nabídnout, je služba, prostřednictvím které se podnikatelé dozvědí maximální výši úvěru, kterou jsme jim schopni poskytnout bez zajištění,“ říká Laurenčík. Úvěry mohou klienti dle svého uvážení kombinovat, tedy dle potřeb volit mezi investičním a provozním financováním až do maximální možné výše limitu nezajištěné angažovanosti klienta.   Flexibilita úvěru Expres Business je také dána jeho snadným a rychlým poskytnutím. Během 15 minut je zájemce obeznámen s výší a nastavením úvěru. O poskytnutí půjčky GE Money Bank žadatele informuje do 24 hodin. Úvěr je načerpán na běžný účet klienta ve chvíli podpisu smlouvy a samotné načerpání i celé vyřízení úvěru je poskytováno zcela zdarma. Doba splatnosti u nezajištěné formy úvěru je až 7 let, přičemž výše splátky zůstává po celou dobu splácení neměnná. V případě zajištěné verze úvěru Expres Business si malí a střední podnikatelé mohou půjčit až 5 milionů korun s dobou splatnosti až 20 let. Samozřejmostí je také možnost pojištění schopnosti splácet, možnost předčasného splacení i mimořádné splátky.   Speciální nabídka pro vybrané profesní skupiny Speciálně upravenou verzi úvěru Expres Business poskytuje GE Money Bank také vybraným profesním skupinám (lékařům, zubařům, veterinářům, advokátům, notářům, daňovým poradcům). Představitelé těchto profesí mají možnost zažádat o nezajištěný úvěr až do výše 1,5 milionu korun, a to aniž by museli dokládat svou podnikatelskou historii či předkládat daňové přiznání. K poskytnutí úvěru jim postačí pouze doklad prokazující jejich příslušnost k dané profesní skupině a dva doklady totožnosti. O zájmu, se kterým se tato nabídka setkala, svědčí také 70% meziroční nárůst nově poskytnutých úvěrů pro vybrané profesní skupiny.


Podnikatelský úvěr Expres Business lze splatit kdykoliv

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12506925792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více