Pojištění si můžete sjednat v hypermarketech Globus


24. 04. 2009  09:49     Martin Malý     komentáře (0)

Finanční společnost Cetelem začíná od 24. dubna 2009 nabízet ve všech hypermarketech Globus pojistné produkty Allianz. Jedná se o cestovní pojištění, autopojištění, pojištění majetku a odpovědnosti za škodu. Globus tak jako první řetězec na českém trhu doplňuje svoji nabídku finančních služeb o pojištění.





 „Globus chce svým zákazníkům nabídnout plnohodnotné finanční služby, od dubna si tedy mohou kromě stávajících spotřebitelských úvěrů, kreditních karet či osobních půjček od Cetelemu sjednat i pojištění od Allianz pojišťovny,“ uvedl Boris Malý, ředitel marketingu společnosti Globus. „Jako první mezi hypermarkety tak přicházíme na český trh s kompletní nabídkou finančních produktů, abychom uspokojili poptávku našich zákazníků. Výhodou je také to, že je tato služba je dostupná jak ve večerních hodinách, tak i o víkendech,“ doplnil Boris Malý. Globus se navíc rozhodl nabídku pojistných produktů podpořit tak, že každý zákazník obdrží při placení u pokladen poukaz na slevu k jednotlivým produktům, kterou bude moci následně uplatnit na stánku Finančních služeb při sjednání vybraného pojištění.   Cetelem doposud nabízel zákazníkům ve všech obchodních centrech Globus možnost zřízení kobrandované kreditní karty, možnost zažádat o osobní půjčku či nakoupit zboží na splátky. „Nyní budou zaměstnanci Cetelemu nabízet na stánku Finančních služeb v Globusu i pojištění za zvýhodněných podmínek,“ uvedl Darek Filip, ředitel Útvaru rozvoje obchodních aktivit společnosti Cetelem.    

„Prioritou Allianz pojišťovny jsou kvalitní produkty s řadou nadstandardních a unikátních parametrů. Stejně velkou pozornost věnujeme tomu, aby i klientský servis, tedy veškeré služby od sjednání pojistky a poradenství přes průběžné asistenční služby až po likvidaci škodních událostí byly na nejvyšší úrovni a pro klienty maximálně komfortní. Hledáme stále nové cesty, jak naši nabídku produktů a služeb zpřístupnit novým klientům. Spolupráce se společnostmi Cetelem a Globus ČR je jen logickým vyústěním této snahy," sdělila Pavla Paseková, vedoucí oddělení komunikace společnosti Allianz pojišťovna, a. s.



Pojištění si můžete sjednat v hypermarketech Globus

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16243808640

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více