Poplatek z každé transakce v pojišťovně? Proč by ne...


01. 01. 2013  00:03     Vrba     komentáře (0)

Některé Vrby, které dostaneme do naší redakce, nepotřebují komentář. A zvláště, pokud jsou dobrovázeny výmluvným obrázkem jako tato. Pěkný vstup do nového roku 2013!

 Poplatek z každé transakce v pojišťovně? Proč by ne...




Dobrý den pane inženýre,
.
obracím se na Vás díky Vašemu článku, který jsem před několika dny četla na iDnes.cz s novou absurditou těchto dní. Dnes jsem byla na České pojišťovně kvůli pojištění a zachytila jsem tam toto oznámení. Proto zasílám fotku, kterou jsem dnes pořídila svým mobilem na této pobočce České pojišťovny, která zavádí od příštího roku poplatek z každé platby. Po ústním jednání s pracovníkem pojišťovny budou muset vybírat tento absurdní poplatek i za první pojistné při uzavření nové pojistky přímo na pobočce a to i třeba u cestovního pojištění za 100 Kč, které jsem si dnes zrovna udělala.
.
Pojišťovna se asi inspirovala u našich bank, které z těchto poplatků úplně kynou a kynou a asi si řekli, že si odloupnou také něco pro zvýšení zisku, dokud to jde.
.
Budete-li chtít klidně snímek zveřejněte, protože z těch finančních ústavů v naší zemi mně už je špatně. Přeji Vám a Vašim kolegům krásné vánoce a mnoho úspěchů v roce 2013
.
Vaše podporovatelka Vaší záslužné práce
.
Miluše Š.

OBRÁZEK:

undefined



Poplatek z každé transakce v pojišťovně? Proč by ne...

Diskutovat (0)