Poplatky, aneb kdo se v tom má vyznat.


06. 02. 2013  17:13     BP.com     komentáře (0)

Někdy aby se v těch poplatcích čert vyznal. Vedení, registrace, administrace, změna z podnětu klienta... To vše se v sazebnících objevuje, a někdy i překrývá...

Poplatky, aneb kdo se v tom má vyznat.




ZAREGISTRUJTE SE DO SPOLEČNÉHO POSTUPU KLIENTŮ PROTI POPLATKU ZA SPRÁVU ÚVĚRU!

.

DOPIS ČTENÁŘE:

Dobrý den,

kupoval jsem družstevní byt na hypotéku od České spořitelny, kde mi jako produkt ručení zavedli (neručil jsem bytem, protože byl družstevní) ručení směnkou. Ač později, když bylo vše hotové, jsem zjistil, že platím za směnku speciální poplatek 350 Kč + 150 Kč vedení účtu měsíčně. Mají to rozdělené ve dvouch splátkách - 1. splátka je čistě za hypotéku k 30. dnu v měsíci, a 2. splátka je generována k 1. dni v měsíci uvedené poplatky 500.
.
Do katastru nemovitostí jsem všechny údaje vložil již k 21. 12. 2012 a stále jim to musím platit i za měsíc únor, přitom po náhledu do katastru lze zjistit, že už jsem tam zapsaný. Vše je v pořádku. Už by tedy měl být můj poplatek zredukován, ale není tomu tak.

Do petice jsem vám tedy poslal poplatek z této hypotéky, zaregistroval jsem se. Bohužel úvěr, který jsem na jaře předčasně splatil, mi tam už zaregistrovat nejde - jedná se o poplatek 150 Kč/měsíčně, který jsem platil zhruba 36 měsíců. Pěkná suma peněz.

.

Z pozdravem,

Václav B.

.

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT V ANKETĚ O NEJABSURDNĚJŠÍ BANKOVNÍ POPLATEK 2012!

.



Poplatky, aneb kdo se v tom má vyznat.

Diskutovat (0)