Poštovní spořitelna nově nabízí klientům možnost mít peníze na účtu do 15 minut


28. 08. 2017  10:29          komentáře (0)

Poštovní spořitelna připravila pro své klienty novinku v procesu podání žádosti o úvěr a jejím následném zpracování. Na konci července tak spustila online půjčky s rychlým vyřízením. Nyní můžou mít klienti Poštovní spořitelny peníze na účtu do 15 minut od zahájení žádosti.

Poštovní spořitelna nově nabízí klientům možnost mít peníze na účtu do 15 minut




"Zrychlili jsme poskytování půjček v elektronickém bankovnictví. Celá transakce proběhne zcela automaticky, klient může očekávat peníze na účtu do 15 minut od prvního kliknutí do žádosti o půjčku. Výjimkou jsou pouze případy, kdy půjčka musí být z nějakého důvodu manuálně posouzena,“ říká Martin Eyberger, výkonný manažer ČSOB z útvaru Spotřební financování a dodává: „Poštovní spořitelna má velmi zajímavé ceny a velmi férové podmínky pro spotřebitelské úvěry. Pro naše klienty je žádost o půjčku velice jednoduchá, u většiny klientů vyžadujeme naprosté minimum informací. Prakticky neexistuje důvod, proč by náš klient měl jít pro úvěr do jiné banky.“

 

Novinka se týká poskytnutí účelových i neúčelových úvěrů do 300 000 korun i kreditních karet a kontokorentů. Online půjčka s rychlým procesem vyřízení je dostupná všem klientům, kteří využívají elektronické bankovnictví Poštovní spořitelny. V případě klientů, kteří využívají elektronické bankovnictví nepravidelně nebo vůbec poslouží nová služba jako další motivace, proč začít elektronické bankovnictví používat.



Poštovní spořitelna nově nabízí klientům možnost mít peníze na účtu do 15 minut

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12506996656

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více