Poštovní spořitelna přichází s nejdostupnější půjčkou a úrokem od 5,9 %


08. 04. 2016  15:58          komentáře (0)

Poštovní spořitelna spouští v dubnu nový koncept úvěrů. Hlavní výhodou Poštovních půjček je jejich dostupnost, a to jak lokální, tak cenová. Poštovní půjčku lze získat s úrokem od 5,9 %. Na nejvýhodnější sazbu klienti dosáhnou díky konsolidaci stávajících úvěrů. Stačí si k Poštovní spořitelně převést úvěry ve výši alespoň 50 000 korun a zároveň i platební styk. „Nejdostupnější půjčku, která zde kdy byla“ představí v nové kampani poštovní skřítci.

Poštovní spořitelna přichází s nejdostupnější půjčkou a úrokem od 5,9 %




Všechny půjčky Poštovní spořitelny budou mít od nynějška přívlastek „Poštovní“. „Naším cílem je zjednodušit a zpřehlednit celou nabídku úvěrů tak, aby klient od začátku věděl, na čem je, a hned při první návštěvě pobočky odcházel již s podepsanou úvěrovou smlouvou,“ Tomáš Jaroš, výkonný ředitel pro Design a marketing ČSOB. „Další velkou výhodou je, že všechny půjčky jsou bez poplatků a maximálně flexibilní. Klient tak má možnost si kdykoli v průběhu splácení splátky podle potřeby snížit, zvýšit nebo odložit. Navíc může kdykoliv provést bez poplatků mimořádnou splátku nebo celý úvěr předčasně splatit,“ doplňuje Tomáš Jaroš.

 

Za férovou cenu si půjčíte kdekoliv

O půjčku je možné zažádat na pobočkách České pošty, ve Finančních centrech, přes Klientské centrum nebo on-line na stránce www.postovnisporitelna.cz. V případě, že si klient k Poštovní spořitelně převede od konkurence půjčky alespoň za 50 000 korun a zároveň i platební styk, získá s Poštovní sjednocenou půjčkou garantovanou sazbu 5,9 %. A samozřejmě si může za tuto výhodnou sazbu půjčit i peníze navíc. U neúčelové půjčky pak lze s převodem platebního styku získat sazbu 6,9 % nezávisle na výši půjčky a u Poštovní půjčky na bydlení startují sazby již na 5,9 %.

 

Finanční produkty podpoří poštovní skřítci

Poštovní půjčky se poprvé představí v novém komunikačním konceptu, jenž prezentuje klíčové hodnoty Poštovní spořitelny: dostupnost, jednoduchost, přátelskost, důvěryhodnost a férovost. Hlavními aktéry jsou unikátní poštovní skřítci v čele se skřítkem Radostínem, kteří jsou vždy připraveni nabídnout pomocnou ruku a řešení pro každou životní situaci.

 

Novinky zavádí také ČSOB

Bezkonkurenční úrok 5,9 % platí od dubna za podobných podmínek jako v Poštovní spořitelně také pro klienty ČSOB v rámci produktu ČSOB Konsolidace. Jak ČSOB, tak Poštovní spořitelna navíc nově zavádí několik novinek, které zájemců o úvěr proces jeho sjednávání a splácení významně zjednoduší:

  • Půjčky nebudou spojeny s žádnými poplatky.
  • Zvyšují se maximální nezajištěné úvěrové limity – u neúčelové půjčky a konsolidace na 800 000 Kč, u půjčky na bydlení dokonce na 1 000 000 Kč.
  • Delší budou i splatnosti půjček pro vybrané klienty – u neúčelové půjčky bude hranice 8 let, u konsolidací 10 let.
  • U půjčky na bydlení budou moci 12letou splatnost nyní získat i noví klienti.
  • U všech úvěrů klient automaticky získá možnost si v průběhu splácení splátky snížit, zvýšit či odložit, udělat mimořádnou splátku nebo úvěr předčasně splatit. A to vše bez poplatků.

 

 

Poštovní spořitelna je obchodní značka Československé obchodní banky, a. s. 



Poštovní spořitelna přichází s nejdostupnější půjčkou a úrokem od 5,9 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15573029792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více