Pravidla soutěže


01. 09. 2012  00:08     Josef Vytiska     komentáře (0)

 

 

"Zvyšujeme finanční gramotnost s Cetelem a serverem www.bankovnipoplatky.com"

 

1. Podmínky účasti

Soutěže „Zvyšujeme finanční gramotnost s Cetelem ČR, a.s. a serverem www.bankovnipoplatky.com“ (dále jen „soutěž“) se lze zúčastnit prostřednictvím formuláře na webových stránkách www.bankovnipoplatky.com (dále jen „formulář“). Soutěže se mohou účastnit osoby ve věku od 18 let s trvalým bydlištěm na území České republiky. Výhercem soutěže se nemůže stát osoba v zaměstnaneckém či obdobném poměru k pořadateli soutěže, jímž je server bankovnipoplatky.com (dále jen „pořadatel soutěže“), ani k partnerovi soutěže, jímž je Cetelem ČR, a.s..

 

2. Systém soutěže

Soutěžící se do soutěže přihlásí tím, že ve formuláři zodpoví deset otázek a uvede v něm své jméno a příjmení, e-mailovou adresu a telefonní číslo. Pokud správně odpoví na VŠECHNY otázky a vyplní všechny potřebné údaje, bude zařazen do losování, ve kterém budou vylosováni vítězové soutěže.

 

3. Cena

Vítězové soutěže získají:

1. CENA        Dotykový tablet „Apple iPad 2 black“

2. CENA        Společenská stolní hra „Monopoly Edice Banking“

3. CENA        Společenská stolní hra „Monopoly Edice Banking“

4. CENA        Psací souprava Parker + sada hlavolamů

5. CENA        Psací souprava Parker + sada hlavolamů

 

4. Časový harmonogram

Zahájení soutěže (zveřejnění formuláře na stránkách www.bankovnipoplatky.com):  01. 09. 2012. Odpovídat prostřednictvím formuláře lze do 30. 09. 2012.

Vítězové budou vylosováni v průběhu měsíce říjen 2012. Vylosovaní vítězové budou kontaktováni prostřednictvím emailu a telefonního čísla, které uvedli do formuláře. Pokud se nepodaří vítěze kontaktovat do týdne od vylosování, může pořadatel soutěže označit jako výherce dané ceny osobu, která následuje v pořadí po vyhodnocení dle výše uvedených kritérií či uskutečnit nové losování, na základě kterého bude vybrán nový vítěz(ové).

 

5. Předání ceny

Předání ceny vítězům proběhne v místě a čase určeném pořadatelem soutěže. Vítězové jsou povinni se na předání ceny dostavit osobně. V případě nesplnění těchto povinností může pořadatel rozhodnout o novém losování.

 

6. Práva pořadatele

Pořadatel i partner soutěže mají právo zveřejnit jméno a město bydliště vítězů soutěže a právo zveřejnit fotografie či jiné audiovizuální záznamy pořízené při předávání ceny.



Pravidla soutěže

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15590111312

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více