Prázdninová nabídka investic


02. 07. 2014  23:26     TZ     komentáře (0)

Na červenec připravila ČSOB pro klienty dvě nové možnosti investic. Investiční fond Horizon ČSOB Svět s německým bonusem 1 umožní podílet se na růstu koše akcií globálních společností, navíc podpořených bonusovým košem perspektivních německých akcií.

Prázdninová nabídka investic




V rámci životního pojištění mohou klienti nově investovat do zajištěného podkladového fondu Select Investors ČSOB Life Světových firem +3, který je navázán na vývoj 20 akcií významných světových společností, jež se vyznačují vysokou tržní kapitalizací.

Portfolio investičního fondu ČSOB Svět s německým bonusem 1 je ze tří čtvrtin orientováno na evropský kontinent, který se stává centrem zájmu globálních investorů. „Hnacím motorem Evropy je již tradičně Německo. Výborné hospodářské ukazatele, stabilní daňové prostředí a vysoká konkurenceschopnost tuzemských firem činí z německé ekonomiky stabilní evropskou jedničku,“ říká Jan Barta, generální ředitel společnosti ČSOB Asset Management, a.s., investiční společnost. První koš akcií obsahuje 30 nadnárodních společností vyznačujících se vysokou tržní kapitalizací s převahou firem zaměřených na bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikace a energie. Ve druhém koši se nachází 10 vybraných akcií předních německých společností, mezi které patří například Daimler Chrysler, Adecco nebo Siemens. Základní měnou fondu je euro.

Životní pojištění Maximal Invest ČSOB Life Světových firem +3 je určeno klientům, kteří chtějí jednorázově investovat do investičního životního pojištění, navíc s ochranou vložené investice prostřednictvím zajištěného fondu ke dni splatnosti a potenciálem zajímavého výnosu. Fond může investovat přímo či nepřímo až 80 % aktiv do depozit či termínovaných depozit KBC anebo dalších finančních nástrojů vydaných v rámci skupiny KBC. Výnos fondu ke dni splatnosti je navázán na vývoj 20 akcií významných světových společností, které se vyznačují vysokou tržní kapitalizací. Patří mezi ně firmy soustřeďující svůj byznys do pojišťovnictví, energií a služeb nebo telekomunikace. Nejvíce jich působí v Evropě a doplňují je společnosti z USA a Kanady. 

Hlavní výhody nových produktů:
ČSOB Svět s německým bonusem 1
• Možnost navýšení ochrany na 100 % (pokud bude hodnota druhého koše v srpnu 2015 vyšší nebo stejná jako počáteční).
• Participace na růstu koše perspektivních světových akcií ve výši 80 % s neomezeným maximálním výnosem.
• Zaměření druhého koše na akcie výkonných německých společností.

Životní pojištění Maximal Invest ČSOB Life Světových firem +3
• Možnost volby oprávněné osoby pro bezproblémové dědictví vložených prostředků.
• Při splnění zákonných podmínek možnost snížení daňového základu až o 12 000 Kč ročně.
• Pojištění pro případ smrti následkem úrazu zdarma až do výše 500 000 Kč.

Z minulého období pokračují fondy ČSOB Evropské oživení 1, ČSOB Exclusive Airbag Jumper +3 a ČSOB Globálních příležitostí 1 USD.

Odhady výnosů nezaručují skutečnou výkonnost fondů v budoucnu. Hodnota investice a příjem z ní mohou v čase kolísat. Vyplacená částka muže být v případě výběru před koncem doby trvání fondu vyšší nebo nižší než původně investovaná. Zajištění ochrany hodnoty investice nebo její části se váže ke dni splatnosti fondu (den odkoupení podílů od investorů při zániku fondu) s tím, že pokud nedojde ke splnění závazků protistran a vydavatelů (emitentů) dluhopisů držených v portfoliu fondu, vyplacená částka může být nižší než chráněná hodnota části investice. Podrobné informace o fondech včetně podstaty jejich zajištění ochrany hodnoty investice naleznete na stránkách www.csob.cz, případně u bankéřů na pobočkách ČSOB.

Co vám přpomíná zkratka RPSN? Napište nám svůj nápad. Více informací najdete ZDE!



Prázdninová nabídka investic

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15148686272

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více