Přejít k mBank se vyplatí:
noví klienti získají velkorysý bonus


16. 10. 2018  11:06          komentáře (0)

V rámci dvouměsíční promo akce obdrží noví klienti mBank za otevření a používání účtu bonus do výše 1 200 korun. Stávající klienty banka odmění za doporučení mKonta či mKonta Business částkou 600 korun.

Přejít k mBank se vyplatí:  noví klienti získají velkorysý bonus




Pro získání bonusu až 1 200 Kč stačí počínaje dneškem zažádat o mKonto nebo mKonto Business, do 30 dnů od podání žádosti uzavřít smlouvu o vedení účtu a konto aktivně využívat. Tedy po dobu půl roku každý měsíc provést alespoň pět transakcí kartou a měsíčně si na účet nechat poslat v součtu alespoň 7 500 Kč. Konečná výše odměny se vypočítá z objemu těchto transakcí – klient obdrží 20 Kč za každou platbu kartou (maximálně však za 5 transakcí v jednom měsíci) a 100 Kč měsíčně za splnění minimální výše úhrnu příchozích plateb.

Bonus klient získá za využívání konta počínaje měsícem následujícím po měsíci, kdy podepsal smlouvu o vedení účtu. Když si tedy mKonto zřídí v říjnu, odměny za transakce se mu budou počítat od listopadu. Nabídka se váže jen k účtu, takže pokud má konto dva spolumajitele, transakce kartou se sčítají za oba a celková maximální výše bonusu zůstává 1 200 Kč.

Odměna o výši 600 Kč ovšem čeká i stávajícího spokojeného klienta mBank, který mKonto nebo mKonto Business doporučil novému klientovi. Stačí, když nový klient žádající o účet v žádosti uvede telefonní číslo doporučitele, které má stávající klient zaregistrované u mBank. Nárok na odměnu za doporučení vznikne v okamžiku, kdy nový klient podepíše smlouvu o vedení účtu. Stávající klient obdrží bonus za každého nového klienta, kterého pro mBank získal, ovšem do maximální výše 3 600 Kč, tedy za doporučení až šesti klientů.

„Dle pravidel promo akce se odměna klientovi připíše maximálně do 60 dnů od posledního kalendářního dne měsíce, ve kterém byly splněny všechny podmínky akce,“ vysvětluje Zdeněk Rys, ředitel depozitních produktů v mBank, a doplňuje: „V rámci proklientského přístupu ovšem chceme bonus za zřízení nového účtu i odměnu za získání nového klienta vyplácet již o měsíc dříve.“ Akce začíná dnes a potrvá do 14. prosince 2018.



Přejít k mBank se vyplatí: noví klienti získají velkorysý bonus

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15580333728

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více