Přes 30 000 klientů ČS si sestavilo svůj Osobní účet


21. 08. 2007  17:28     Kristýna Havligerová     komentáře (0)

Česká spořitelna nabízí od 10. srpna 2007 Osobní účet, který si mohou klienti sestavit individuálně podle svých potřeb. Nejde o balíček služeb, který je předem nastavený.





Česká spořitelna nabízí od 10. srpna 2007 revoluční Osobní účet, který si mohou klienti sestavit individuálně podle svých potřeb. Nejde o balíček služeb, který je předem nastavený, ale každý klient si může sám vybrat z různých produktů a služeb. Od druhé poloviny června probíhalo v části pobočkové sítě České spořitelny pilotní testování účtu. Během pilotu si svůj Osobní účet sestavilo více než 30 000 klientů, přičemž přes 20 % z nich si transakční účet u České spořitelny otevřelo nově.

 

„Není možné sestavit pevné balíčky, které by vyhovovaly všem skupinám klientů a jejich potřebám.  Podle výzkumu, který pro Českou spořitelnu realizovala agentura TNS AISA  mezi 800 klienty českých bank, 85 % z nich přivítá možnost sestavit si účet podle vlastních představ. Během přípravy nového účtu, který by postupně měl nahradit všechny stávající účty pro soukromou klientelu, jsme vycházeli z předpokladu, že neexistuje průměrný klient. Ať si tedy každý vybere účet, který si sám složí,“ uvedl  Martin Techman, ředitel úseku rozvoj obchodu.

 

V Osobním účtu České spořitelny si klient může vybrat až 30 různých druhů a úrovní produktů a navazujících služeb a k tomu získává automaticky vedení účtu, pravidelný výpis, spořící plán a trvalé příkazy. Klient může vybírat z produktů a služeb jako např. debetní karta, neomezený počet výběrů z bankomatů ČS zdarma, neomezený počet plateb v rámci ČR zdarma, SERVIS 24, kontokorent či např. pojištění schopnosti splácet. Úročení Osobního účtu České spořitelny se může pohybovat až na úrovni 2% p.a., v závislosti na volbě klienta. „Klienti si mohou v průběhu času Osobní účet České spořitelny kdykoli zdarma upravit podle toho, co opravdu využívají a podle jejich měnících se životních situací a potřeb,“ zdůraznil Martin Techman.

 

Ohlasy klientů na Osobní účet České spořitelny byly již během pilotního provozu vysoce pozitivní. Zájem o nový účet projevují zejména mladší klienti. Nejčastěji volenými produkty jsou: debetní karta, bezplatné výběry z bankomatů ČS a kontokorent.



Přes 30 000 klientů ČS si sestavilo svůj Osobní účet

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12624794048

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více