Přiberte 3 kila na správném místě


18. 05. 2011  08:35     Zuzana Smolinsky     komentáře (0)

Slogany „Přiberte 3 kila na správném místě“ a „Dnes za Vás platí ING Konto“ spustila od 1. května 2011 ING Bank nové marketingové kampaně na podporu prodeje spořicího účtu ING Konto prostřednictvím finančního centra ING v Praze 5. Ty sází na výhodnou a časově omezenou nabídku bonusu 300 Kč k nově založenému ING Kontu a probíhají v okolí finančního centra ING na Andělu. Cílem je oslovit návštěvníky kaváren v OC Nový Smíchov a fitness center Holmes Place a navést je na jednoduchý způsob, jak si během pěti minut založit ING Konto. Na zmíněné kampaně, které poběží do konce června, plynule naváže řada dalších připravovaných akcí.





„Aktuální kampaně jsme rozdělili do několika časových úseků a míst v okolí finančního centra ING, abychom oslovili co nejširší spektrum potencionálních majitelů ING Konta,“ přibližuje Zuzana Smolinsky, tisková mluvčí ING Bank.   Marketingové kampaně ING Bank jsou vizuálně podpořeny floorstickrem ve stanici metra  Anděl, samolepkami na stolech ve vybraných kavárnách OC Nový Smíchov, plakáty a samolepkami ve fitness centrech
a streetboardy pohybujícími se v těsné blízkosti finačního centra ING.   ING Konto je spořicí účet nabízející úrokovou sazbu 1,75 % p.a. pro jakoukoli výši vkladu. Jeho zřízení
a vedení je zcela zdarma a vložené finanční prostředky má klient vždy k dispozici. S ING Kontem jeho majitel nemusí rušit účty u jiné banky a může kdykoliv převádět libovolné částky na ING Konto a zpět. Ovládání ING Konta je k dispozici prostřednictvím internetového bankovnictví, telefonu nebo ve finančním centru ING Oranžový dům.    Vybrané lokality v Praze - Anděl v rámci marketingové kampaně:
  • Kavárny v OC Nový Smíchov (Bubble Club, Caffee Day, Café Fragile)
  • Fitness centrum Holmes Place v OC Nový Smíchov a Nádražní

 

 



Přiberte 3 kila na správném místě

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16170714896

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více