Přispívají zaměstnanci bank do internetových diskusí?


21. 03. 2011  12:26     BP.com     komentáře (1)

Zajímavý podnět poslal do naší redakce pan Petr Matoušek. Dal si tu práci a vysledoval, že do internetových diskuzí někdy přispívají zaměstnanci bank a hájí tam svého zaměstnavatele. Je to explicitně špatné, nebo je loajalita zaměstnanců dobrá věc? Uvítáme vaše názory v diskusi pod článkem!





Dobrý den,

chtěl bych se přes Vaši "bankovní Vrbu" zeptat někoho kompetentního z UniCredit Bank, jak se dívají na skutečnost, že v internetové diskusi na aktuálně.cz její zaměstnanci poměrně průhledným a neskutečně primitivním způsobem chválí svého chlebodárce?

http://aktualne.centrum.cz/finance/bydleni/clanek.phtml?id=693717

Příspěvek:

Podle nicku jste zřejmě nakonec stejně neodolal, že? Mimochodem, kreditka je zadarmo, výpadek internetového bankovnictví jsem zaznamenal max. jednou do roka (mrkněte na konkurenci), účet tam je za pade nebo zadarmo, když tam chodí alespoň 10.000,- měsíčně a SMS platit nemusíte, pořídíte-li si pevný dekodér. Čili melete nesmysly, pravděpodobně Vám tam zamítli hypo, tak jim to natíráte aka keyboardwarrior.

nick: mojmilivojovonić
IP: 194.149.232.*

Podle http://www.ripe.net/ se jedná o IP patřící Unicredit Group SPA.
http://www.db.ripe.net/whois?searchtext=194.149.232.100


Děkuji.

S pozdravem

Petr Matoušek

 

BANCE JSME DALI PROSTOR PRO REAKCI, ZDE JI UVEŘEJŇUJEME:

UniCredit Bank nebude obsah diskuse komentovat. V pripade, kdy banka chce redakcni clanky z nejakeho duvodu komentovat, poskytuje v danem pripade vzdy oficialni stanovisko, coz neni pripad uvedene diskuse.


S pozdravem

Tomas Pavlik
UniCredit Bank

 

 



Přispívají zaměstnanci bank do internetových diskusí?

Mne to nevadi
Jestli za to nemaji penize, tak mi to nevadi... Proste jen haji dobry jmeno zamestnavatele, to je ve...
Diskutovat (1)