Program DUO od UniCredit Bank poprvé kombinuje termínovaný vklad a investice


09. 09. 2010  15:36     Tomáš Pavlík     komentáře (0)

UniCredit Bank začala nově nabízet spořící produkt Program DUO, který v sobě unikátním způsobem kombinuje termínovaný vklad a pečlivě vybranou investici.





Program DUO je reakcí na požadavky klientů, kteří v současné době vyžadují bezpečné formy zhodnocení volných finančních prostředků v kombinaci se zajímavým výnosem. S programem DUO získá klient termínovaný vklad s garantovaným výnosem 2,5 % pro první šestiměsíční období a potenciál vyššího výnosu díky zvoleným investičním produktům nabízených UniCredit Bank. Klienti si mohou vybrat ze široké nabídky fondů Pioneer (s výjimkou fondů peněžního trhu) a strukturovaných dluhopisů UniCredit Bank.   „UniCredit Bank nyní nabízí všem klientům řešení, které snižuje riziko a zároveň hledá vyšší možné zhodnocení prostředků. Proč je dobré kombinovat depozitní a investiční produkty? Běžné depozitní produkty z dlouhodobého hlediska nedosahují vysokého výnosu a kopírují inflaci. Rozumně zvolená alokace finančních prostředků vykazuje v delším časovém horizontu zajímavé zhodnocení. Kombinace toho nejlepšího z obou představuje zajímavý kompromis míry rizika a výnosu pro klienta. Nabízet pouze depozitní produkt nebo jen investici nestačí a věřím, že naši klienti uvítají tuto pro ně výhodnou kombinaci,“ uvedl Ondřej Lokvenc, manažer Segmentu Personal Banking. Mezinárodní zkušenost v rámci skupiny UniCredit bank ukázala, že tato zvýhodněná kombinace oslovuje zejména bohatší, konzervativní klienty, kteří chtějí mít jistotu vysokého výnosu depozitního produktu a zároveň nechtějí přijít o příležitost podílet se na očekávaném růstu, který poskytují investiční produkty. Klienti si mohou vybrat ze široké nabídky investičních produktů nabízených UniCredit Bank (fondy Pioneer, s výjimkou fondů peněžního trhu, a strukturované dluhopisy UniCredit Bank). Minimální investice v případě Programu DUO činí 300 tisíc Kč a je stejným dílem rozložena na depozitní a investiční část. Jedná se o časově omezenou zvýhodněnou nabídku, a proto UniCredit Bank očekává velký zájem jak stávajících klientů, tak i nových potenciálních zákazníků.


Program DUO od UniCredit Bank poprvé kombinuje termínovaný vklad a investice

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16276814784

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více