PROGRAM EXPANZE - nové záruky pro malé a střední podnikatele v objemu čtyř miliard Kč


05. 04. 2019  00:37          komentáře (0)

Komerční banka patří k nejúspěšnějším zprostředkovatelům záruk Českomoravské záruční a rozvojové banky (ČMZRB). Na základě dlouhodobě úspěšné spolupráce uzavřela nyní Komerční banka s ČMZRB Smlouvu v rámci nového záručního programu EXPANZE (záruky v objemu čtyři miliardy Kč). Nový záruční program je zacílen na podporu malého a středního podnikání. Oproti aktuálně běžícím záručním programům přináší výhody v podobě vyšší hodnoty zaručovaných úvěrů a delší doby ručení.

PROGRAM EXPANZE - nové záruky pro malé a střední podnikatele v objemu čtyř miliard Kč




„Klienti Komerční banky patří k nejúspěšnějším při čerpání záruk ČMZRB. Náš podíl na poskytovaných zárukách činí 33 %. Je to dáno naší kompatibilní produktovou nabídkou se státními i evropskými podporami pro malé a střední podniky. Záruční programy ČMZRB využili naši klienti historicky u téměř 10 000 úvěrů s celkovým objemem 50 miliard Kč,“ uvedla výkonná ředitelka pro Korporátní bankovnictví Komerční banky Jitka Haubová.

Nový Program EXPANZE běží současně se stávajícím programem ZÁRUKA 2015 - 2023. Jeho využití je pro klienty Komerční banky opět velmi jednoduché. Bankovní poradce vyplní pro klienta jednoduchý formulář s předběžnými údaji o plánovaném úvěru a klient přiloží tento formulář k žádosti o záruku v ČMZRB. Záruční listinu potvrzující poskytnutí záruky ČMZRB následně předá klient svému bankovnímu poradci. Úvěr s uvedeným zajištěním lze získat již do několika pracovních dnů.

 


 



PROGRAM EXPANZE - nové záruky pro malé a střední podnikatele v objemu čtyř miliard Kč

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15445420208

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více