Projekt Nejvstřícnější banka získala nového titulárního partnera


22. 04. 2015  10:33     Miroslav Zeman     komentáře (0)

První klientský rating bank - Nejvstřícnější banka, který na tuzemském trhu působí již od roku 2010 získává nového titulárního partnera. Tímto partnerem se stala společnost General Energy, a.s. 

Projekt Nejvstřícnější banka získala nového titulárního partnera




Partner projektu společnost General Energy, a.s. (www.geen.eu), působí v oblasti investic do projektů zelené energie. Tyto projekty sama navrhuje, nebo do nich prostřednictvím investičních nástrojů přímo vstupuje. Společnost se tak podílí výrazným způsobem na rozvoji a popularizace těchto, pro budoucnost, velmi důležitých zdrojů energie.

Zelená energie je z pohledu společnosti do budoucna nejlepší a nejvstřícnější způsob zajištění energie pro spotřebitele. I z tohoto důvodu se společnost rozhodla vstoupit do segmentu hodnocení bank působících na tuzemském trhu. Chování a vstřícnost bank je pro jejich klienty i veřejnost jako celek velmi důležitou hodnotou, na které staví i společnost General Energy. Spokojenost klienta, nikoliv pouhá spokojenost akcionáře, by měla být cílem nejen každé banky, ale i společnosti zabývající se spokojeností klientů s používáním či investicí do zelených energií.

Díky vstupu partnera dochází v projektu, který se nyní bude nazývat GEEN Vstřícná banka, k dalšímu rozšíření a rozvoji.

Novinky v roce 2015

- Nové internetové stránky projektu. Projekt hodnocení bank se počínaje dubnem 2015 výrazně zkvalitní a zpřehlední spuštěním nových internetových stránek projektu. Ty přinesou zásadní změnu a modernizaci stránek. Na stránkách naleznou uživatelé nově největší databázi a přehled hodnocení bank od roku 2010 do současnosti. Uživatelé si tak budou moci porovnat banky z hlediska hodnocení, inspirovat se pro výběr své banky hodnocením odborných porotců, nebo z pohledu jiných uživatelů a budou si moci banky porovnat dle různých kritérií. Uživatelé také budou moci pracovat s každou bankou, o níž najdou na stránkách zajímavé a užitečné informace.

- GEEN Vstřícná banka - Handicap Friendly. Spuštění hodnocení osob se zdravotním postižením GEEN Vstřícná banka - Handicap Friendly - opět nabídneme uživatelům hodnocení osob OZP, které budou banky hodnotit z hlediska jejich vstřícnosti k osobám se zdravotním postižením.

- GEEN Vstřícná banka - Zelená banka. Úplně nová část hodnocení, která bude reflektovat zaměření a specializaci titulárního partnera na zelené projekty. V tomto hodnocení tak banky budou hodnoceny z hlediska svého postoje k životnímu prostředí, praktických a realizovaných kroků v tomto segmentu (používání biometrických podpisů jako úspora papíru, zateplení poboček, třídění odpadu, podpora projektů šetrných k životnímu prostředí, financování zelené energie apod.).



Projekt Nejvstřícnější banka získala nového titulárního partnera

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor