Průhledná kreditka přináší jednoduchý výpočet úroku i bezúročné období u výběru z bankomatu


12. 09. 2016  14:24          komentáře (0)

  • Za každých celých nesplacených 500 Kč klient zaplatí 10 Kč k datu splatnosti
  • Bezúročné období se nově vztahuje i na výběry hotovosti z bankomatu a ostatní platby
  • Za platbu na internetu a v zahraničí získá klient 1 % zpět ze zaplacené částky
  • Pokud kartou v daném účetním období zaplatíte alespoň 3 000 Kč, vedení kartového účtu máte v tomto období zcela zdarma.

Průhledná kreditka přináší jednoduchý výpočet úroku i bezúročné období u výběru z bankomatu




Nová Kreditní karta nahrazuje všechny současné kreditní karty v portfoliu České spořitelny s výjimkou kreditní nálepky a kreditní karty Visa Infinite. „Při přípravě nové kreditní karty jsme vycházeli z přání a potřeb našich klientů,“ řekl Václav Adamec, specialista platebních karet České spořitelny, jehož tým stojí za nastavením parametrů kreditní karty. Největší změnou je unikátní počítání úroků. „Odpadá složité vypočítávání úroků podle úrokové sazby. S naší novou kreditkou víte přesně a jednoduše kolik zaplatíte,“ vysvětlil Adamec. 

Revoluční způsob splácení spočívá v nahrazení procentuální úrokové sazby úrokem pevnou částkou 10 Kč za každých celých nesplacených 500 Kč k datu splatnosti. Pokud nevyužijí bezúročné období, klienti tak vždy dopředu vědí, kolik peněz je karta bude stát. Další výhodou je rozšíření bezúročného období 55 dnů i na výběry hotovosti z bankomatů a ostatní platby. S touto kreditní kartou má klient navíc i vedení kartového účtu zcela zdarma, pokud v daném účetním období zaplatí kartou alespoň 3 000 Kč. 

Kromě zajímavého průhledného designu nabízí nová kreditní karta i odměnu 1 % zpět z každé platby kartou na internetu a v zahraničí. V daném účetním období může klient na svůj kartový účet získat až 350 Kč. Nová kreditka je tedy nejen výhodným, ale i bezpečným platebním nástrojem k nákupům na zhruba 40 milionech míst doma, v zahraničí i na internetu. Navíc klientům pomůžeme, pokud jim obchodník pošle jiné zboží, než jaké si objednali, nebo pokud jim zboží nepřijde vůbec. Pokud se klientovi nepodaří u obchodníka úspěšně vyřídit transakci, může se obrátit na nás a my mu s vyřízením stížnosti a případným získáním peněz zpět pomůžeme. 

Novou kreditní kartu mohou klienti získat v pobočce, po telefonu v klientském centru, pomocí internetového bankovnictví SERVIS24, nebo v Mobilní bance. Pro své blízké mohou mít až tři další karty nebo bezkontaktní nálepky zdarma a mohou jim nastavit i různé limity.



Průhledná kreditka přináší jednoduchý výpočet úroku i bezúročné období u výběru z bankomatu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12499082960

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více