První svátek vánoční. Klid a pohoda v rodině pokračují


25. 12. 2019  00:03     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Jako server Bankovní poplatky a jménem našeho partnera společnosti GEEN.EU jsme popřáli svým čtenářům příjemné a pohodové prožití Vánočních svátků. Naše přání se vztahuje i na první svátek Vánoční.

První svátek vánoční. Klid a pohoda v rodině pokračují




Včera jste si měli užít na plno ten nejkrásnější svátek v roce. Vánoce. Dárky jsou rozdány, kapr či řízky se salátem ještě v mnoha rodinách nejsou úplně snědeny a děti si hrají s dárky, které jim nadělil Ježíšek. Doznívá i u vás stále ta Vánoční pohoda a pocity štěstí a spokojenosti?

První svátek Vánoční je prodloužením Vánoc. Vánoce utíkají velmi rychle a jeden den v životě člověka je takřka neznatelným časovým údajem. Ale ne vždy. Výjimečně a vzácně prožitý den, s nějakým mimořádným zážitkem je hodnota na celý život. Vzpomínka na krásný a mimořádný zážitek je cenností a pokladem, který vám nikdo nevezme a zůstává s vámi téměř po celý život. Říká se také, že tyto zážitky a vzpomínky provázejí člověka při jeho cestě z tohoto života.

Doufám, že i včerejší den a večer byli jedním z těch dnů, na které si budete co nejvíce pamatovat a zůstane vám dlouho v paměti. A pokud ne, bude to snad příští rok lepší. První svátek vánoční bývá časem návštěv příbuzných, kteří s námi nemohli být přímo u Vánočního stromečku. Děti se pak těší na to, co dostanou od svých babiček, dědečků, strýčků a tetiček, tedy co u nich pro ně nechal Ježíšek. Vánoce tedy ani dnes zdaleka nekončí a budou pokračovat i zítra.

Zítra se vám z naší redakce opět ozveme a budeme vás provázet i druhým svátkem vánočním.



První svátek vánoční. Klid a pohoda v rodině pokračují

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více