PS opět snižuje poplatky - zlevňuje podnikatelské účty


10. 03. 2008  09:41     Marek Roll     komentáře (0)

Hlavním přínosem bude snížení měsíčních poplatků za vedení účtu o třetinu, současně banka upraví obsah některých programů.





Poštovní spořitelna připravila na březen letošního roku několik výrazných změn u podnikatelského účtu Postkonto. Hlavním přínosem bude snížení měsíčních poplatků za vedení účtu o třetinu, současně banka upraví obsah některých programů. Změny se dotknou nejen nových klientů, ale zasáhnou i všechny doposud uzavřené účty. Zpřehlední se také nabídka kont PS pro segment malých a středních podniků.

 

„U programu MAX jsme snížili poplatky za měsíční vedení účtu o celou třetinu ze 150 Kč na 99 Kč. Zároveň jsme rozšířili služby a transakce, které jsou v poplatku zahrnuty,“ představuje novinky Tomáš Basista, manažer segmentu SME PS, „klienti navíc dostanou deset elektronických příkazů k úhradě zdarma a vedení Kreditní karty pro podnikatele bez poplatku. Dosavadní výhody tohoto programu, jakými jsou vedení Eurokonta pro podnikatele a služba homebanking zdarma, zůstávají samozřejmě zachovány.“

 

Snížení měsíčních poplatků na 99 Kč mohou od března očekávat i klienti Poštovní spořitelny využívající program Obec. I zde zůstávají zachovány všechny dosavadní výhody účtu, tedy individuální úročení a služba homebanking či vydání 3 Maxkaret zdarma. Transakce, které jsou zahrnuty v měsíčním poplatku za vedení účtu, budou navíc rozšířeny o 10 elektronicky zadaných příkazů k úhradě.

 

Poštovní spořitelna dále ruší program Start a jeho výhodu, vedení konta na půl roku zdarma, poskytne u všech nově založených účtů. „Všem novým klientům budeme vést účet Postkonto zcela zdarma po dobu 6 měsíců od jeho zřízení, a to ve všech programech,“ uvedl Basista. Dodal, že klientům, kteří mají tento program v současné době uzavřen, bude i nadále standardně veden dle sjednaných podmínek.

 

Další změna u Postkonta má za cíl zlepšení orientace v nabídkách jednotlivých programů. Účet, doposud označovaný jako „bez programu“, bude od března veden pod názvem Ekonom. Tento program zůstává i nadále bezkonkurenčně nejlevnějším podnikatelským účtem na českém bankovním trhu. Také pro uživatele tohoto základního programu připravila Poštovní spořitelna bonus – zjištění zůstatku účtu v aplikaci Max Internetbanking zcela bez poplatku. Tato služba bude poskytována zdarma i klientům programu Neziskový sektor.

 

Snížení poplatků za vedení účtu je v souladu s progresivní poplatkovou politikou Poštovní spořitelny, která dlouhodobě patří mezi bankovní domy s nejnižšími sazbami. Poštovní spořitelna tak vychází vstříc podnikatelům a živnostníkům, kterým je Postkonto určeno především. Ti také jistě ocení i bezkonkurenční dostupnost Poštovní spořitelny – účet Postkonto lze obsluhovat na více než 3 300 poštách a ve třiceti Finančních centrech PS.

 

Nové schéma Postkont Poštovní spořitelny

Jméno konta

6měsíční lhůta na zkoušku zdarma

Měsíční poplatek za službu

Nové benefity zdarma

Ekonom

ANO

50,-

Zdarma zjištění zůstatku účtu v aplikaci Max Internetbanking

Max

ANO

99,-

(původně 150,-)

Zdarma 10 elektronických příkazů k úhradě, vedení Kreditní karty pro podnikatele

Obec

ANO

99,-

(původně 170,-)

Zdarma 10 elektronických příkazů k úhradě

Neziskový sektor

ANO

zdarma

Zdarma zjištění zůstatku účtu v aplikaci Max Internetbanking



PS opět snižuje poplatky - zlevňuje podnikatelské účty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12462896176

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více