PS zvyšuje úročení Červeného konta na 3,3 %


05. 05. 2008  20:27     Marek Roll     komentáře (0)

Spořicí účet Poštovní spořitelny Červené konto je od května ještě výhodnější – úroková sazba činí 3,3 % p.a.





Spořicí účet Poštovní spořitelny Červené konto je od května ještě výhodnější – úroková sazba činí 3,3 % p.a.  Ke změnám dochází i u dalších produktů – například Spořicí investiční účet bude mít ve své spořicí části úrokovou míru 3,35 % p.a.

 

„Chceme ještě posílit dosavadní atraktivitu Červeného konta u našich klientů. Zároveň hodláme klienty přesvědčit, aby v mnohem větší míře využívali různé typy spořicích a investičních produktů podle toho, co jim nejlépe vyhovuje,“ říká Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny a dodává: „Úrokovou sazbu rozumně upravujeme v závislosti na změnách trhu. Nyní klienti mohou využít sazbu 3,3 %.“

 

 Zvýšení úročení kromě vlajkové lodi PS Červeného konta a již zmíněného Spořicího investičního účtu (jeho spořicí části) se dočkají také další produkty - Vkladní knížky dětské, Spořicí účty k postžiru a postkontu, Poštovní termínovaný vklad a Termínovaný vklad k postžiru a postkontu.

 

„Snažíme se k atraktivní úrokové sazbě přidat jednoduchost, širokou dostupnost a nulové transakční poplatky,“ doplňuje další benefity Libor Svoboda.

 

Kromě finančních center PS je možné zažádat o většinu produktů na všech poštách v České republice a o Červené konto i prostřednictvím obchodních zástupců ČMSS.



PS zvyšuje úročení Červeného konta na 3,3 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15716883712

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více