Půjčka bez banky? Půjčujte si mezi sebou


20. 10. 2015  00:42     Miroslav Zeman     komentáře (3)

Půjčka bez banky? Asi to zní trošku jako sci-fi, ale je to skutečně možné a to i v běžné praxi. Na trh vstupují služby, které umožní lidem sdílet své peníze a obcházet tak služby bank. Takový rozcestník na tento fenomén zvaný peer to peer (P2P) půjčky najdete nově u nás (http://www.bankovnipoplatky.com/pujcujte-si-mezi-sebou/).  

Půjčka bez banky? Půjčujte si mezi sebou




Banky už nejsou jediným místem, kde si můžete zajistit půjčku. Stejně tak nemusíte být nuceni ani sjednat půjčku u splátkové společnosti. Naopak si můžete půjčit od jiného člověka, který vám půjčku za předem sjednaných podmínek poskytne. Abyste půjčku získali, tak nemusíte osobně jet za tímto člověkem, prosit, aby vám půjčku poskytl, ale vše vyřídíte moderně on-line ze svého počítače.

Proč najdete tuto možnost i na serveru Bankovnipoplatky.com? Náš server podporuje co největší rozsah možností a nápadů jak si sjednat půjčku a nebýt přitom omezován podmínkami a hlavně poplatky a úroky bank a splátkových společností. Právě aplikace, jako je Zonky nebo Benefi jsou dobrým nástrojem a motivací ke snižování či rušení bankovních poplatků. Zároveň další alternativní možnost sjednání půjčky přispívá k větší svobodě a volnosti lidí. Aplikace přitom není nevyzkoušený projekt. Tento systém již mnoho let funguje velmi úspěšně v zemích EU a dokonce i v mnoha rozvojových zemích.

Uživateli aplikace P2P je člověk, který si buď chce půjčit, nebo naopak chce půjčovat. Poskytovatel půjčky se na základě informací, které od žadatele má, rozhodne, zda a za jakých podmínek mu půjčku poskytne. Žadatel se následně může rozhodnout, zda půjčku za daných podmínek přijme či nikoliv. Pravidlem služby je, že nejsou uplatňovány v rámci sjednání a splácení půjčky žádné skryté ani nesmyslné poplatky. Je stanoven především konkrétní úrok a poplatek za zprostředkování půjčky pro aplikaci. Například v případě Zonky se jedná o 2 procenta z částky celé sjednané půjčky.

Samotné sjednání půjčky je pak snadné a intuitivní. V postupných krocích je zájemce o půjčku postupně informován a naváděn k cíli sjednání příslušné půjčky. Aplikace je tvořena tak, aby každý pochopil, co má dělat a jak má postupovat.

Je tedy na každém čtenáři, jak se rozhodne řešit potřebu půjčky či refinancování půjčky. Naším cílem není motivovat čtenáře k využití služeb nové aplikace s půjčkami mezi lidmi, ale ukázat alternativní možnost a dát lidem příležitost přemýšlet o výhodách a nevýhodách bankovních a nebankovních půjček a jejich dalších alternativách.

Peer to peer půjčky od různých poskytovatelů najdete u nás zde:

https://www.bankovnipoplatky.com/pujcujte-si-mezi-sebou

 



Půjčka bez banky? Půjčujte si mezi sebou

test
test...
Komentář se nezobrazuje celý
Nejnižší úrok i poplatky přitom nabízí Banking Online - www.banking-online.cz...
Bankerat a Benefi
Z P2P platforem máte momentálně v nabídce Bankerat a Benefi. Bankerat se zaměřuje spíše na rizikověj...
Diskutovat (3)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16494021184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více