Rádcova hypotéka - poučte se z příběhů klientů


20. 03. 2014  01:05     RB     komentáře (0)

Chcete se vyhnout problémům? Poučte se z příběhů těch, kteří je řešili před vámi. Přinášíme užitečný materiál týkající se hypotečních úvěrů - Rádcova hypotéka od Raiffeisenbank.

Rádcova hypotéka - poučte se z příběhů klientů




1/ Rádce odhalil podvodný projekt

Když jsem se rozhodl hledat nový byt, netušil jsem, co všechno kolem toho budu muset řešit a kolik prohlídek absolvuji. Nicméně z velkého množství bytů jsem vybral favority a na další kolo prohlídek jsem přizval Rádce. A díky jeho pomoci jsem se nenechal napálit. Do bytu, který se mi moc líbil, poslal Rádce svého technika a nestihli jsme se divit.

Byt už měl vypracovaný projekt na rekonstrukci, nicméně technická kontrola ukázala, že plánované opravy jsou nereálné, a to jak technicky, tak finančně. Neuvěřitelné bylo např. navržené řešení elektrických rozvodů, které by starý dům neunesl. Koupi jsem zavrhnul a ponaučil se. Všechno si nejdřív prověřit!

2/ Neochotný makléř neměl šanci

Spolu s Rádcem jsme objevili nemovitost, která splňovala všechna naše očekávání. Bohužel, o makléři, který měl prodej na starost, se nic takového říct nedalo. Byl jsem vděčný za to, že mám vedle sebe oporu a zároveň člověka zběhlého na realitním trhu. Sám nevím, jak to chodí a že věta „Tohle si musíte zařídit sami“ ze strany makléře není vždycky pravdivá.

.

VYHRAJTE APPLE IPAD MINI

.

V mém případě se realitní makléř rozhodl, že se mi pokusí byt prodat téměř bez práce. Veškeré dokumenty, které jsme si od něj vyžádali, odmítl poskytnout. Osobně jsem ale netušil, že to byla jeho povinnost a Rádce si na něj došlápl. Veškerou dokumentaci jsem obdržel v pořádku, včetně zajištění podání návrhu na vklad do katastru.

3/ Sliby prodávajícího zaneste do smlouvy

Spolu s manželkou jsme si vybrali krásný byt a rozhodli se jej koupit. Ve stejném okamžiku jsme se doslechli o službách antirealitky a přizvali na pomoc Rádce. Měli jsme totiž se stěhováním už jednu zkušenost, která se nedá charakterizovat jako kladná.

Tehdy jsme koupili byt, jehož původní majitel se nepostaral o vyklizení sklepa. Čekali jsme dlouho, ale nakonec jsme se do toho museli pustit sami. Takovou namáhavou a zbytečnou práci už jsme nechtěli znovu zažít. Svěřili jsme se proto Rádci a ten nechal do kupní smlouvy zanést tzv. zádržné. To bylo prodávajícímu uvolněno až ve chvíli, kdy nám předal zcela vyklizený byt i sklep, jak sliboval.

4/ Koupě prvního bytu proběhla na jedničku

Konečně jsem se rozhodla postavit na vlastní nohy a přestěhovat se od rodičů do vlastního bytu. Začala jsem v bance vyjednávat hypotéku a spolu s ním jsem dostala nabídku na služby Rádce. Neváhala jsem ji využít, nikdy jsem nemovitost nekupovala a bylo mi sympatické, že někdo pohlídá, co dělám.

.

FINANČNÍ PORADNA ZDARMA NA BP.COM - MÁTE PROBLÉM? SEM S NÍM!

.

Můj startovní byt jsme našli a dokonce předčil všechna má očekávání. Stejně tak Rádkyně, která se mnou po celou dobu spolupracovala. Kromě jasně definovaných služeb, jako je pomoc s hledáním, technická kontrola, kontrola smluv nebo sjednání slevy, jsem ke svému překvapení dostala mnohem víc, tedy tzv. pokupní péči. Rádkyně pro mne byla non-stop na telefonu a ochotně zodpovídala všechny mé dotazy, i když už byla koupě uzavřena. Vysvětlila mi, co a kde mám nahlásit, kolik na to mám času, nasměrovala mne na správné úřady a ušetřila mi tím spoustu starostí, času i peněz.

.

Zajímá vás více o Rádcově hypotéce? Podívejte se SEM!



Rádcova hypotéka - poučte se z příběhů klientů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15734772752

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více