Radim Hamáček se stal novým obchodním ředitelem pojišťovny Atradius


19. 02. 2019  19:04          komentáře (0)

Novým obchodním ředitelem pojišťovny Atradius se od prvního února stal dosavadní vedoucí obchodního oddělení AXA pojišťovny Radim Hamáček.

Radim Hamáček se stal novým obchodním ředitelem pojišťovny Atradius




Radim Hamáček působil v posledních deseti letech v pojišťovně AXA. Nejprve na pozici projektového manažera a specialisty marketingu, kde se podílel na tvorbě nadlinkové kampaně „AXA, více než standard“, vytvářel materiály na podporu obchodu a vedl projekty zavádějící produkty AXA do prostředí ČR. Od roku 2011 se posunul na pozici Vedoucího obchodního oddělení s odpovědností za výsledky neživotního pojištění v ČR. Kromě vedení obchodního týmu měl na starosti i řízení spolupráce s předními pojišťovacími makléři v ČR.

„Během mého působení v pojišťovně AXA se podařilo vytvořit obchodně zdatný, technicky odborný a lidsky vynikající tým kolegů, který dokazuje několik let po sobě zvyšovat objem obchodu i o desítky procent ročně a skvěle se starat o spolupráci s tradičními i online zprostředkovateli v ČR. Vybudovali jsme nadstandardní vztahy se všemi důležitými makléři v oboru, což bych rád přenesl i do své nové práce,“ říká Radim Hamáček.

„Radim má dlouholeté zkušenosti s budováním respektované značky v oblasti pojišťovnictví. V předchozí pozici se mu podařilo výrazně rozšiřovat klientské portfolio a tvořit efektivní obchodní nástroje a reportingy. Obrovským plusem je jeho dosavadní zkušenost se spoluprací s největšími makléři na tuzemském trhu,“ dodává ředitelka pojišťovny Atradius Markéta Stržínková.

Před svým působením v AXA Pojišťovně pracoval Radim Hamáček jako marketingový specialista v Pojišťovně Generali.



Radim Hamáček se stal novým obchodním ředitelem pojišťovny Atradius

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15480609952

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více