Raiffeisen International odhaluje jméno nové direkt banky:
ZUNO


02. 06. 2010  14:34     Tomáš Kofroň     komentáře (0)

Název odráží novou a ojedinělou bankovní nabídku pro internetové klienty. Ještě v letošním roce odstartuje ZUNO BANK na Slovensku.





Nově založená direkt banka skupiny Raiffeisen International bude ve střední a východní Evropě působit pod názvem ZUNO BANK. Ještě v letošním roce vstoupí nová banka na slovenský trh. „ZUNO BANK nabídne retailovým klientům nový a velmi moderní směr bankovnictví. Tento přístup se odráží jak v jejím názvu, tak i v její vizuální podobě, kterou odhalíme později při spuštění provozu na Slovensku,“ uvedl generální ředitel Raiffeisen International Herbert Stepic. ZUNO je zcela nově vybudovanou značkou, což je v posledních letech v regionu ojedinělý případ. „Pro tuto výzvu jsme se rozhodli spolupracovat s profesionály ze světoznámé britské agentury The Brand Union. Pro výběr názvu jsme si stanovili řadu kritérií: chtěli jsme krátké, neobvyklé a odlišné jméno, které se dá lehce zapamatovat a dá se dobře použít na všech trzích regionu. Zároveň jsme chtěli jméno příjemné pro uživatele internetu,“ říká generální ředitel ZUNO BANK András Hámori. Nová banka se bude zaměřovat především na ty klienty, pro které je internet hlavním komunikačním kanálem s jejich bankou. Jsou to většinou mladí a vzdělaní lidé žijící ve městech, kteří nechtějí chodit na pobočku, žijí aktivně a jsou schopni a ochotni ušetřit peníze. „Tito lidé vyžadují inovativní řešení. Naším cílem je odlišovat se naším internetovým bankovnictvím od jiných a chceme, aby naše odlišnost byla patrná na první pohled. ZUNO chce vytvořit vlastní komunitu pro ty, kteří se chtějí odlišovat,“ dodal András Hámori. Raiffeisen International oznámila závěr o vytvoření nové direkt banky na konci roku 2009. ZUNO by měla postupně začít působit napříč regionem, odstartuje na Slovensku na konci roku 2010. Na počátku se ZUNO zaměří především na vkladové produkty, postupně však bude své portfolio služeb neustále rozšiřovat. Na jednotlivých trzích bude působit na základě rakouské bankovní licence a jednotné licence pro působnost v zemích EU.


Raiffeisen International odhaluje jméno nové direkt banky: ZUNO

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15537292912

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více