RAIFFEISENBANK NABÍZÍ SNÍŽENÍ MĚSÍČNÍCH SPLÁTEK A PŘEDČASNÉ SPLACENÍ ÚVĚRŮ ZDARMA


21. 10. 2011  11:18     Tomáš Kofroň     komentáře (0)

Raiffeisenbank spouští novou podzimní kampaň, ve které klientům nabídne snížené měsíční splátky o 15% a předčasné splacení spotřebitelských úvěrů zdarma. Banka prodlužuje maximální splatnost úvěru z dosavadních šesti až na osm let. Ke spotřebitelskému úvěru od Raiffeisenbank lze navíc získat vedení účtu zdarma a při využití Kodexu mobility i lepší úrokovou sazbu.





Raiffeisenbank nově ke svým spotřebitelským úvěrům nabízí možnost předčasného i mimořádného splacení úvěru bez jakéhokoli poplatku. „Z našich průzkumů vyplývá, že stále více klientů oceňuje mít možnost úvěr splatit předčasně bez jakýchkoli sankcí,“ vysvětlil produktový manažer Raiffeisenbank Milan Šrámek. „Maximální variabilitu splácení chceme podpořit i tím, že klient má kdykoli možnost změnit si den nebo výši měsíční splátky,“ dodal.

.

Banka zároveň prodlužuje maximální splatnost úvěru z dosavadních 72 měsíců na 96 měsíců. To klientům umožní rozložit splácení do delšího období a méně tak zatížit svůj rozpočet výší měsíčních splátek úvěru. Zvýhodnění platí pro všechny úvěry poskytnuté od 15. října do konce roku.

.

Součástí nové nabídky spotřebitelských úvěrů od Raiffeisenbank je i vedení eKonta zdarma na šest měsíců, a to i v případě, že klient neplní standardní věrnostní podmínky. „S eKontem souvisí i zvýhodnění klientů, kteří k nám přicházejí z jiné banky. Pokud při přechodu využijí Kodex mobility, získají o jeden procentní bod nižší úrokovou sazbu spotřebitelského úvěru,“ uzavřel Milan Šrámek.

.

Neúčelový spotřebitelský úvěr Rychlá půjčka nabízí Raiffeisenbank klientům v částkách  od 20 do 500 tisíc korun.



RAIFFEISENBANK NABÍZÍ SNÍŽENÍ MĚSÍČNÍCH SPLÁTEK A PŘEDČASNÉ SPLACENÍ ÚVĚRŮ ZDARMA

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12596738496

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více