Raiffeisenbank odměňuje klienty se zdravým životním stylem


26. 05. 2018  22:06          komentáře (0)

Raiffeisenbank nově nabízí klientům životní pojištění pod názvem Domino Invest 2018. Banka přichází s novým konceptem slev, zvýhodněnou cenou za zdravý životní styl, propracovaným financováním pro případ invalidity nebo prodlouženou dobou pojištění až do věku 80 let. Těm, kteří chtějí zabezpečit svou rodinu pro případ fatálních událostí, jako je například smrt nebo trvalá invalidita, navíc banka nabízí možnost vlastní peníze zhodnocovat.

Raiffeisenbank odměňuje klienty se zdravým životním stylem




„Naším cílem je motivovat klienty k odpovědnějšímu přístupu v oblasti péče o zdraví
a zároveň nabídnout produkt splňující nároky klientů na moderní životní pojištění,“ říká Roman Přeučil, produktový manažer Raiffeisenbank.

 

Banka bude nově nabízet slevu podle výše pojistného. V případě platby 1000 Kč měsíčně to bude 10 %, od 1500 Kč potom 15 %. Zvýhodněné ceny se dočkají také klienti se zdravým životním stylem, tedy například nekuřáci nebo ti s optimálním BMI (Body Mass Index).

 

Raiffeisenbank také upravuje podmínky a ceny u pojištění pro případ invalidity. Čekací (tzv. karenční) doba je nově snížena na 12 měsíců oproti dosavadním 24, a nově bude pojištění krýt také duševní choroby nejen ve III., ale i v I. a II. stupni invalidity. Dochází také k rozšíření krytí v případě dětské invalidity.

 

Podle studie společnosti Market Vision byla Raiffeisenbank vyhlášena nejkvalitnějším poskytovatelem životního pojištění na tuzemském trhu. Vysoké hodnocení si banka vysloužila zejména v oblasti osobního jednání s poradcem, kde klade důraz na vřelý přístup, reprezentativní vzhled i opravdový zájem o potřeby klienta. Pojistné produkty nabízí banka ve spolupráci s pojišťovnou UNIQA, která již řadu let úzce spolupracuje se skupinou Raiffeisen.



Raiffeisenbank odměňuje klienty se zdravým životním stylem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16155536816

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2830
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7420
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8565
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3150
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0420
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0812
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více