RAIFFEISENBANK spolupracuje s předním českým designérem Rony Pleslem


27. 06. 2017  07:51          komentáře (0)

Raiffeisenbank již tradičně pořádá pro své klienty setkání na golfových a tenisových turnajích. Všechny tyto akce mají charitativní podtext a jejich prostřednictvím chce banka zároveň při neformální příležitosti klientům poděkovat za projevenou důvěru, dosavadní spolupráci a vzájemné partnerství. V letošním roce čeká na účastníky novinka v podobě možnosti získat unikátní pohár vyrobený nižborskou sklárnou RÜCKL pod vedením uměleckého ředitele Ronyho Plesla. Ti, kteří se navíc aktivně zapojí do charitativního projektu banky s názvem „Dobrá rána pomáhá“, si domů jako poděkování odnesou skleničky z dílny tohoto uznávaného českého výtvarníka.

RAIFFEISENBANK spolupracuje s předním českým designérem Rony Pleslem




Renomovaný designér Rony Plesl se stal také jednou z tváří aktuální kampaně banky promující její privátní bankovnictví pod značkou Friedrich Wilhelm Raiffeisen.  

 

 sklo Již několik let pořádá Raiffeisenbank v rámci svých sportovních turnajů pro klienty charitativní akci s názvem „Dobrá rána pomáhá“. Díky tomuto projektu mohou účastníci svým vynikajícím sportovním výkonem ovlivnit konečnou výši finančního daru, který banka zašle na transparentní účet nadace Dobrý anděl. Ta pomáhá pravidelnými měsíčními příspěvky rodinám, které se vlivem onkologického onemocnění dítěte či rodiče, nebo jiného závažného onemocnění dítěte, dostaly do finanční tísně.

 

„Raiffeisenbank spolupracuje se začínajícími i etablovanými českými umělci. Sklárna RÜCKL si díky svému jedinečnému umu a precizní řemeslné práci vybudovala stabilní místo na tuzemském i zahraničním trhu. Stala se tak pro nás jednoznačnou volbou, stejně jako Rony Plesl, který patří ke stálicím české sklářské a designové tvorby,“ říká Hana Kovářová, marketingová ředitelka Raiffeisenbank.


Rony Plesl, jeden z nejúspěšnějších českých sklářských designérů, se stal také jednou
z tváří právě probíhající kampaně pro privátní bankovnictví Friedrich Wilhelm Raiffeisen. „Vytvořit umělecké předměty pro charitativní účely je radost a výzva zároveň. Jako zcela logická se proto jeví i spolupráce se značkou Raiffeisenbank, která svými aktivitami veřejnosti představuje svět kvalitního umění a řemesla, a zároveň ho propojuje s těmi, kteří mohou, umí a hlavně chtějí pomáhat,“ říká Rony Plesl.



RAIFFEISENBANK spolupracuje s předním českým designérem Rony Pleslem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16502323808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více