RAIFFEISENBANK ZLEVŇUJE HYPOTÉKY A NABÍZÍ PLOVOUCÍ SAZBU


22. 09. 2011  17:03     Tomáš Kofroň     komentáře (0)

Raiffeisenbank na počátku října sníží v rámci tzv. hypodnů úročení hypoték, standardní hypoteční úvěry od Raiffeisenbank tak lze získat již za 3,29%.. Ještě nižší úroky lze navíc získat s nově nabízenou plovoucí úrokovou sazbu vázanou na jednoměsíční PRIBOR..





Raiffeisenbank od 3. října v rámci tzv. hypodnů snižuje úrokové sazby hypotečních úvěrů. „Pro hypotéky s minimálně tříletou fixací klesá sazba o 0,3 procentního bodu, standardní hypotéku na bydlení od Raiffeisenbank tak lze nyní získat od 3,29 procenta,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Bureš.

.

Banka zároveň klientům nově nabízí možnost sjednat plovoucí úrokovou sazbu navázanou na vývoj jednoměsíční sazby PRIBOR. „Pro klienta to znamená, že se mu sazba bude každý měsíc měnit podle toho, jakým způsobem se vyvíjí PRIBOR. Úroková sazba u plovoucí hypotéky je nižší  než u standardního úvěru, čímž se kompenzuje nevýhoda způsobená každoměsíční změnou úroku a  výše splátky,“ vysvětlil Jan Bureš s tím, že aktuální sazba se může dostat i pod úroveň tří procent.  I k této sazbě lze navíc rovněž v kampani získat slevu 0,3 %, aktuální nejnižší sazba pro plovoucí hypotéku by tak dosahovala 2,66%.

.

Zvýhodněné hypotéky lze získat během hypodnů, v rámci kterých Raiffeisenbank tradičně dvakrát ročně nabízí různé slevy a výhody. Klient získá slevu, pokud si od 3. do 7. října na pobočce nechá zpracovat orientační propočet a na jeho základě podepíše do poloviny prosince úvěrovou smlouvu.



RAIFFEISENBANK ZLEVŇUJE HYPOTÉKY A NABÍZÍ PLOVOUCÍ SAZBU

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15537525280

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více