RAIFFEISENBANK ZLEVŇUJE HYPOTÉKY O 0,3 PROCENTNÍHO BODU


24. 09. 2012  14:00     tz     komentáře (0)

Raiffeisenbank na počátek října připravila tradiční hypodny, kdy zlevní své hypotéky o 0,3 procentního bodu. Hypotéku od Raiffeisenbank tak lze díky řadě věrnostních slev získat za historicky nejvýhodnějších podmínek.





Raiffeisenbank v prvním říjnovém týdnu zlevní své hypotéky o 0,3 procentního bodu. „V rámci tradičních hypodnů se tentokrát zaměříme na snížení úrokové sazby, nabídka je platná pro všechny hypotéky s tříletou a delší fixací,“ uvedl produktový manažer hypoték Raiffeisenbank Jan Bureš.

Pokud tedy klient od 1. do 5. října získá na pobočce orientační propočet a následně o hypotéku zažádá do konce listopadu, získá oproti standardní nabídce slevu 0,3 procentního bodu. „To v kombinaci s dalšími slevami za aktivní využívání účtu či za pojištění znamená, že standardní hypotéku od Raiffeisenbank lze získat pod třemi procenty. Úrokové sazby jsou tak zřejmě nejnižší v historii,“ dodal Jan Bureš.

Raiffeisenbank rovněž neúčtuje poplatek za poskytnutí hypotéky, výhodou je i možnost mimořádných splátek bez poplatku i po dobu fixace úrokové sazby. Zájem o hypotéky Raiffeisenbank v posledních měsících výrazně roste, přispívá k tomu kombinace nízkých úrokových sazeb a kvalitního poradenství při řešení jakýchkoli potřeb klienta souvisejících s jeho bydlením.



RAIFFEISENBANK ZLEVŇUJE HYPOTÉKY O 0,3 PROCENTNÍHO BODU

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15439124848

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více