Raiffeisenbank zvýhodňuje hypotéky, zaměřuje se především na stávající klienty


21. 09. 2009  12:31     Jakub Puchalský     komentáře (0)

Raiffeisenbank snižuje úrokové sazby hypoték pro fyzické osoby. Výhodnější sazby získají především lidé, kteří již jsou klienty banky, ať už u ní mají hypotéku nebo využívají dalších služeb. Banka tak chce ještě více zvýhodňovat své stávající klienty, dalším vylepšením bude i zasílání návrhu nové úrokové sazby při konci fixace s 60-ti denním předstihem.





Minimální úroková sazba Raiffeisenbank u hypoték na financování bydlení klesá až o 0,4 procentního bodu na 5,29 procenta. „Kromě zlevnění hypoték chceme zvýhodnit především naše stávající klienty a ty klienty, kteří mají s bankou jiný vztah – tedy mají u nás např. účet, na který si nechávají posílat výplatu,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Bureš. Klienti Raiffeisenbank  při poskytnutí hypotéky zároveň automaticky získají slevu na úrokové sazbě. „Výše slevy činí 0,2 procentního bodu a platí pro všechny typy fixace a pro všechny typy hypotečních úvěrů,“ vysvětlil Jan Bureš. Ještě více chce banka zvýhodnit ty klienty, kterým se mění úroková sazba při konci jejich fixace. Pro tyto klienty nyní bude začínat úroková sazba již na 4,99%. „V praxi tyto změny znamenají, že naši stávající klienti, ať už majitelé hypotéky či např. účtu, mají šanci na získání lepší úrokové sazby než doposud. Na rozdíl od jiných bank, které svým stávajícím klientům nabídnou horší sazbu než nově příchozím, my se naopak budeme k našim současným klientům chovat stejně jako k novým a v některých případech je dokonce zvýhodňovat,“ dodal.

Dalším zvýhodněním stávajících klientů bude dřívější zasílání návrhu nové úrokové sazby. Zatímco doposud banka při ukončení doby platnosti úrokové sazby posílala návrh nové sazby 30 dnů předem, nově jej bude zasílat 60 dnů předem. „Tato nabídka je na českém trhu ojedinělá, klient tak bude mít dostatek času rozhodnout se, jakou sazbu si zvolí pro další období“ uzavřel Jan Bureš.



Raiffeisenbank zvýhodňuje hypotéky, zaměřuje se především na stávající klienty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12508834176

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více