RENOMIA kupuje majoritní podíl ve společnosti OPTIMUM – centrum pojištění


16. 05. 2019  14:16          komentáře (0)

RENOMIA, vedoucí pojišťovací makléř ve střední a východní Evropě, kupuje majoritní podíl ve společnosti OPTIMUM – centrum pojištění. Jaromír Hurta, jednatel a zakladatel této vsetínské společnosti, se rozhodl po úspěšném 20letém podnikání intenzivně propojit s RENOMIA.

RENOMIA kupuje majoritní podíl ve společnosti OPTIMUM – centrum pojištění




„Jsme rádi, že když se Jaromír dostal do fáze svého podnikání, kdy uvažoval, s kým se spojí a komu svou vybudovanou firmu předá, byli jsme jeho první volbou. Známe se společně řadu let a díky jeho členství v makléřské síti RENOMIA NETWORK můžeme všechny jeho klienty i tým zkušených kolegů ujistit, že se mohou spolehnout na další rozvoj společnosti,“ uvedl Pavel Nepala, Managing Partner RENOMIA.

Společnost OPTIMUM a její 9členný tým působí ve Vsetíně již od roku 1999 a dnes slaví 20 let působení na trhu. Za tu dobu si získala díky svým službám silnou regionální pozici a spravuje pojistné pro své klienty ve výši bezmála 60 milionů Kč. Vsetínská kancelář bude nadále působit na stejné adrese a bude nově spadat pod ostravskou pobočku RENOMIA.

„Značka RENOMIA je zárukou kvality a excelentních služeb pro naše klienty. Jsem přesvědčen, že o ně bude nadále perfektně postaráno, stejně tak o mé kolegy na Vsetíně. Na chodu firmy se chci dále podílet, ale samotné řízení pobočky postupně předám a o tuto krásnou, ale i někdy náročnou práci se tak podělím se spolehlivým partnerem. Věřím, že i díky našemu předchozímu členství v makléřské síti RENOMIA NETWORK, skvělým lidem a kolegům v RENOMIA proběhne vše hladce a ke spokojenosti všech,“ uvedl Jaromír Hurta, zakladatel a jednatel společnosti OPTIMUM – centrum pojištění.



RENOMIA kupuje majoritní podíl ve společnosti OPTIMUM – centrum pojištění

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12596366048

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více