Revoluce v půjčkách:
Air Bank jako první odmění klienty za včasné splácení


17. 10. 2012  14:17     tz     komentáře (0)

Air Bank začne v první polovině listopadu poskytovat bezúčelové spotřebitelské půjčky, u kterých bude jako první banka v Česku odměňovat klienty za včasné splácení. Všem dobře splácejícím klientům odpustí několik splátek, o které jim půjčku zkrátí. Úplně každý klient bez výjimky se díky tomu může dostat na bonusovou úrokovou sazbu 8,9 procenta a RPSN 9,28 procenta. Jak Air Bank uvedla již na začátku října, nebude u svých půjček účtovat ani žádné poplatky.





„Před necelým rokem jsme začali měnit český bankovní trh novým konceptem banky, kterou by lidé mohli mít rádi. Naše inovace, otevřenost, jednoduchost a lidský přístup již oslovily téměř 70 tisíc klientů. Teď se podobným způsobem chystáme změnit trh půjček,“ řekl Erich Čomor, generální ředitel společnosti Air Bank.

Revoluční změnou, kterou půjčky od Air Bank jako první v Česku přinesou, je odměňování úplně všech klientů za včasné splácení. Odměňování bude probíhat formou odpouštění splátek. Například klientovi, který si u Air Bank půjčí 80 tisíc korun na 6 let, se při včasném splácení zkrátí půjčka o 13 splátek a ušetří tím přes 20 tisíc korun. Úplně každý klient bez ohledu na svůj věk či výši příjmu se tak může díky včasnému splácení dostat na bonusovou úrokovou sazbu 8,9 procenta.

„Na trhu se v minulosti objevily ojedinělé a časově omezené marketingové akce, které nabízely odpuštění nějaké splátky. V Air Bank však jako vůbec první banka na trhu odměníme bez výjimky úplně všechny dobře splácející klienty bez časového či jiného omezení. Jedinou podmínkou je včasné splácení. Namísto sankcí chceme klienty k dobrému splácení motivovat pozitivně,“ doplňuje Erich Čomor.

Spolu s bonusovým úrokem 8,9 procenta se klienti dostanou i na nízkou sazbu RPSN 9,28 procenta, která vyjadřuje celkové náklady na půjčku. Air Bank si totiž u svých půjček nebude účtovat žádné poplatky za poskytnutí, vedení ani předčasné splacení úvěru, stejně tak nebude k půjčkám vyžadovat zpoplatněný běžný účet. Jediné, co budou klienti platit, budou splátky půjčky.

Klienti si budou moci u Air Bank půjčit až 400 tisíc korun. Půjček mohou mít více a libovolně si je pojmenovat. Půjčku půjde sjednat online, poštou, kurýrem nebo na pobočce. Do 30 dnů jí bude možné bez sankcí či poplatků vrátit. Výhodou půjčky od Air Bank bude rovněž možnost její kompletní správy v internetovém bankovnictví. Klienti, kteří jsou s Air Bank delší dobu, v něm budou moci jedním kliknutím zjistit její garantovanou výši včetně částky, kterou při včasném splácení ušetří.

Půjčky od Air Bank budou dostupné v první polovině listopadu 2012. Kolik klienti na půjčce od Air Bank ušetří si mohou již od dnešního dne spočítat s pomocí online kalkulačky na webu www.airbank.cz.



Revoluce v půjčkách: Air Bank jako první odmění klienty za včasné splácení

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15635124784

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více