Rostoucí Zonky přitáhl profesionály z Ernst&Young i Good Data


20. 03. 2017  12:25          komentáře (0)

Rostoucí Zonky přitáhl profesionály z Ernst&Young i Good Data

Posiluje marketing, IT i risk management

Rostoucí Zonky přitáhl profesionály z Ernst&Young i Good Data




Online finanční služba Zonky, kde lidé půjčují lidem, roste a nabírá další zkušené posily. Aleš Černý přišel z poradenské společnosti Ernst&Young a stal se novým šéfem týmu, který řídí a vyhodnocuje rizika. Martin Pavlík z Good Data přichází podpořit další rozvoj IT sytémů. A Lukáš Marek z Extra Online Media bude v Zonky zodpovídat za web a výkonnostní marketing.


Ales Cerny Aleš Černý je zkušený Risk Manager z poradenské společnosti Ernst&Young. K práci v Zonky se dostal na setkání investorů, mezi které patřil. Zkušenosti se scoringem a scoringovými modely nasbíral i v Moneta Money Bank. V Zonky přebere celkové řízení rizik a hodnocení schopnosti kllientů splácet půjčky. Jeho úkolem bude i eliminace dalších možných rizik, jako jsou úniky dat, podvody apod. Zároveň se také osobně setkává s klienty - investory Zonky. I z vlastní zkušenosti jim radí v oblastech investic do půjček na Zonky. 

 

Martin Pavlik Nový Product Manager Zonky Martin Pavlík je jedním z nejžádanějších specialistů pro datovou integraci a business analytiku ve střední Evropě. Po třech letech v Good Data se rozhodl pro změnu a zamířil do Zonky. Tady je dle svých slov za celou svou kariéru zatím nejblíže ke koncovému zákazníkovi. Ve spolupráci s vývojem bude na základě potřeb klientů posouvat službu stále kupředu. Absolvent Matfyzu už při studiu nabral zkušenosti jako Software Developer v Arbes Technologies a pak také na pozici Technical Presale v IBM. V Good Data zastával pozici Product Managera pro Data Governance. 

 

Lukas Marek Zatím nejnovější posila Zonky Lukáš Marek bude zodpovědný za webové stránky Zonky.cz a výkonnostní marketing. Doposud nasbíral zkušenosti v Extra Online Media, v internetové divizi televize Prima, vydavatelství Sanoma i v CET21. Na pozici Marketing Lead and Product Manager podpoří Zonky hlavně při dalším rozvoji a zvyšování návštěvnosti webu.

 




Rostoucí Zonky přitáhl profesionály z Ernst&Young i Good Data

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15619931872

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více