Rozhodněte o Nejvstřícnější bance za I. čtvrtletí roku 2015


11. 04. 2015  00:57     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Stále máte možnost rozhodnout o Nejvstřícnější bance za I. čtvrtletí 2015. Do konce měsíce března může každý z registrovaných či neregistrovaných čtenářů ohodnoti nebo okomentovat banky působící v České republice.

Rozhodněte o Nejvstřícnější bance za I. čtvrtletí roku 2015




Veřejnost je totiž jedním z pilířů hodnocení projektu. Banky tak nehodnotí jako v jiných soutěžích pouze vybraní porotci, ale u nás také veřejnost. Tedy každý ze čtenářů se může hodnocení zúčastnit. Vždy přitom stačí kliknout na logo banky na hlavní straně projektu www.VstricnaBanka.cz a tuto banku můžete velmi snadno ohodnotit. Hodnotí se na stupnici 0 až 10, tedy 0 až 100 procent. Přidat je možné i komentář. Hodnotit můžete všechny zúčastněné banky, nebo můžete zhodnotit pouze jednu, vlastní banku.

Připomínáme, že nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 se stala Fio banka, druhou v pořadí se stala Sberbank a třetí nejvstřícnější bankou se stala Air Bank. Pokud chcete podpořit zatím Nejvstřícnější banku, nebo jste naopak názoru, že by nejvstřícnější měla být úplně jiná banka, pak můžete svůj názor podpořit právě vlastním hodnocením. 

Zaregistrovat do hodnocení se můžete ZDE!

S registrací nejsou spojeny žádné jiné povinnosti, ani se nemusíte obávat jakéhokoliv poskytování vašeho mailu třetím osobám. Nepožadujeme po vás ani žádné osobní údaje. Důvodem registrace je, abychom zamezili zneužívání hodnocení ze strany samotných bank.

registrace

Po registraci přejdete rovnou k jednoduchému hodnocení, které zvládne opravdu každý. Po zaregistrování můžete hodnotit banky každé čtvrtletí, včetně výročního hodnocení bank. Postavte se tak jako hodnotitelé vedle osobností porotců jako jsou JUDr. Otakar Schlossberger, první finanční arbitr v ČR, Jana Kličky známého vedoucího redaktora Deníku, nebo Bedřich Dandy dlouholetého předsedy Sdružení podnikatelů a živnostníků.

hodnocení

HODNOTIT BANKY V PROJEKTU VSTŘÍCNÁ BANKA MŮŽETE ZDE!

  GEEN_vstricna



Rozhodněte o Nejvstřícnější bance za I. čtvrtletí roku 2015

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor