ROZHOVOR S ANO:
ANO přichází v roce 2017 s mnoha novinkami


30. 03. 2017  00:09     Miroslav Zeman     komentáře (0)

III. část rozhovoru serveru Bankovní poplatky s jednou z nejvýznamnějších družstevních záložen. Na otázky odpovídá Ing. Jiří Diepolt, místopředseda představenstva ANO spořitelní družstvo. ČTĚTE DÁLE!

ROZHOVOR S ANO: ANO přichází v roce 2017 s mnoha novinkami




Dá se činnost družstevní záložny porovnat například s menšími bankami působících na tuzemském finančním trhu? Jaké jsou výhody družstevních záložen oproti bankám. Resp. jaké jsou výhody ANO při porovnání s bankami působícími na tuzemském trhu?

Záložny nabízí stejně jako banky depozitní i úvěrové produkty a služby. V tom rozdíl není. Rozdíl je zjevný zejména v poskytovaných službách a individuálním přístupu. Například na rozdíl od většiny standardních bank dokážeme profinancovat podnikatelský záměr úvěrem do 2 týdnů. S tímto přístupem se běžně podnikatel nebo středně velká firma v bance nesetká. Dalším rozdílem jsou bezesporu vyšší úrokové sazby depozitních produktů. Pokud se klient rozhoduje mezi bankou a kampeličkou, tak rozhodně doporučuji využít internetové srovnávače depozitních produktů. Srovnávače mohou klientům výrazně pomoci s vyhledáním nejvhodnějšího produktu i samotného poskytovatele finančních produktů a služeb.

Jaké novinky či nové produkty a služby pro své klienty ANO připravuje a čím budou pro klienty zajímavé či výjimečné?

V letošním roce plánujeme rozšířit pobočkovou síť v České republice. Pro klienty připravujeme zavedení vlastního platebního styku a zahraniční platebního styku. Klienti mají od začátku roku možnost sjednat si depozitní produkt on-line na internetu. A všichni naši stávající klienti se mohou těšit na nový bonusový program, který přinese zajímavé slevy produktů a služeb u našich vybraných obchodních partnerů.

 Jsou nějaké produkty, které na rozdíl od bank zatím standardně nenabízíte a neposkytujete? Tedy co u vás klienti nenajdou?

V tuto chvíli nenabízíme například platební karty. Nicméně věřím, že stávající nabídkou umíme stávající a nové klienty zaujmout, a to nejen vyřízením úvěru do dvou týdnů, ale například i vysokými úrokovými sazbami u termínovaných vkladů.

Lze nějakým způsobem určit standardního klienta ANO, který ukládá finanční prostředky? Resp. cílového klienta? Na jakou skupinu lidí se prioritně zaměřujete u úvěrů?

Našimi depozitními klienty jsou lidé od 45 do 65 let, kteří jsou z celé České republiky a mají diverzifikované své investiční portfolio. Vklad u naší záložny je pro ně ve většině případů konzervativnější forma zhodnocení finančních prostředků s jistotou pevného úroku po celou dobu vkladu. Co se týká úvěrů, zde se zaměřujeme zejména na drobné podnikatele a malé a střední firmy, které například potřebují financovat výstavbu formou developerského úvěru či rozšiřovat své výrobní kapacity investičním úvěrem anebo potřebují finanční prostředky na provoz své podnikatelské činnosti.

  Diepolt.JPG

 DALŠÍ DÍL VELKÉHO ROZHOVORU S ANO SPOŘITELNÍM DRUŽSTVEM PŘINESEME ZA TÝDEN!



ROZHOVOR S ANO: ANO přichází v roce 2017 s mnoha novinkami

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více