S bene+ 10 % zpět na kartu z každého nákupu v kika


14. 09. 2011  13:56     Pavel Zúbek     komentáře (0)

Všichni držitelé kreditních karet od GE Money Bank si mohou letos na podzim vylepšit své bydlení za zvýhodněnou cenu. Díky věrnostnímu programu bene+ totiž od začátku září až do konce listopadu získají zpět 10 % utracené částky z každého nákupu v prodejnách kika, který zaplatí kreditní kartou od GE Money Bank. Navíc se veškerá zvýhodnění vztahují i na již zlevněné zboží.





„Kromě standardních odměn se ve spolupráci s partnery bene+ snažíme pro naše klienty připravovat i speciální časově omezené akce, ve kterých jim nabízíme ještě atraktivnější odměny. Od začátku září je to odměna 10 % z částky zaplacené v síti prodejen kika. Zároveň mohou naši klienti využít také zvýhodněné akce v knihkupectvích Neoluxor, kde až do konce září získají z nákupu zpět dokonce 20 % zaplacené částky,“ říká Josef Jehlík, manažer pro rozvoj podnikání GE Money Bank.

 .

Z každého nákupu, který od 1. září do 30. listopadu 2011 klienti GE Money Bank zaplatí kreditní kartou s věrnostním programem bene+ v síti prodejen kika, jim nyní bude vráceno 10 % (v případě debetní karty 5 %) z transakce zpět na účet. Až do 30. září mohou klienti využít také zvýhodněné akce v síti knihkupectví Neoluxor a Neopalladium, kde je odměna dokonce 20 % u kreditních karet a 10 % u debetních karet. Odměna platí na veškeré i zlevněné zboží, a to i při nákupu v internetovém e-shopu.

 .

Věrnostní program bene+ je automaticky a bez poplatku aktivován všem držitelům kreditních karet bene+, MoneyCard Plus, MoneyCard Gold a majitelům účtů Genius Active, Genius Active+, Genius Optimal, Genius Gold, Genius Dual. Odměny jsou připisovány automaticky a program není třeba aktivovat ani na běžných účtech. U bene+ navíc platí, že neexistují žádné skryté podmínky, měsíční stropy nebo vázání odměn na jiný finanční produkt nebo konkrétní účel.

 .

Využívání programu bene+ může klientovi standardně vracet na odměnách až 10 % z nákupu v síti partnerů programu zpět a během speciálních akcí i více. Majitelé kreditních karet získávají odměnu ve výši 1 % ze všech nákupů i mimo partnerskou síť. Odměny z programu bene+ se připisují na kartu vždy na začátku nového zúčtovacího období. Ve výpisu je uvedena částka, kterou získávají jako odměnu zpět, a to ve formě reálných peněz. V současnosti je v programu bene+ zahrnuto 19 partnerů a jejich počet je neustále rozšiřován.

 .

Aktuálními partnery programu bene+ jsou: 123shop.cz, Agip, Auto Kelly, Bontonland, CineStar, Costa Coffee, Corial, Datart, DIRECT Pojišťovna, eiffel optic, FISCHER, Holandské květiny, HUSKY, kika, Neoluxor, Pet Center, Pizza Coloseum, SCANquilt, TICKETPRO.



S bene+ 10 % zpět na kartu z každého nákupu v kika

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15556038912

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více