S ČSOB Leasing získáte vozy SUZUKI výhodněji


27. 07. 2015  15:38          komentáře (0)

Při nákupu speciální série modelů SUZUKI Swift a SUZUKI S-CROSS s ČSOB Leasing obdrží klienti prémii až 15 tisíc korun. Navíc dostanou povinné ručení po dobu financování a pojištění GAP na pět let zdarma. Měli by si ale pospíšit. Zvýhodněná nabídka trvá jen do září.

S ČSOB Leasing získáte vozy SUZUKI výhodněji




„Mysleli jsme jak na rodiny s dětmi, tak na ty, kdo si potrpí na výjimečný vzhled a designové doplňky. Pro oba typy zákazníků jsme vybrali ten nejvhodnější model, doplnili ho o praktické služby a navrch přidali finanční bonus. Tím klienti ušetří nemalou částku, kterou mohou investovat například do lepšího vybavení vozu,“ říká o nové akci Petr Šenkýř, ředitel týmu financování osobních a užitkových vozů z ČSOB Leasing.

Slevu je možné uplatnit u všech prodejců vozů SUZUKI v České republice a je určena pro běžné uživatele, podnikatele i právnické osoby. Nový model Swift je tak k dostání již od 266 700 Kč a model S-Cross již od 344 900 Kč. Akce platí pro všechny smlouvy schválené do konce září 2015.

Zlevněná auta, která uspokojí i náročné řidiče

„U automobilů SUZUKI zákazníky potěší vysoká úroveň vybavení i dobré jízdní vlastnosti, které zaručují dynamickou a bezpečnou jízdu. Benefitem je i to, že u obou modelů lze aktuálně zakoupit i limitovanou edici doplněnou o řadu atraktivních prvků výbavy,“ doplňuje Václav Lula, výkonný ředitel Suzuki pro ČR.

Typickým prvkem akční verze SUZUKI SWIFT jsou atraktivní 16‘‘ kola z lehkých slitin. V interiéru vozu zaujme sportovní multifunkční volant potažený kůží a nový originální motiv čalounění v kombinaci kůže a alcantary. Standardní výbava zahrnuje např. 7 airbagů, ABS + EBD, klimatizaci nebo tempomat. U tohoto modelu získají zákazníci při financování s ČSOB Leasing prémii 10 000 Kč.

Ve výbavě rodinného vozu SUZUKI S-CROSS nechybí panoramatické střešní okno, dvouzónová klimatizace nebo parkovací senzory. Pro efektivnější využití navigace je pro řidiče připraveno bluetooth handsfree s možností ovládat aplikace telefonu přes dotykový systém. Pro zvýšení bezpečnosti jízdy je automobil vybaven systémem Radar Brake Support, který pomáhá předcházet nehodě při nepozornosti řidiče. Zákazníci si mohou s ČSOB Leasing tento vůz pořídit se slevou 15 000 Kč.



S ČSOB Leasing získáte vozy SUZUKI výhodněji

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16479184240

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více