S ING Kontem a chytrou veverkou máte své úspory na správném místě


09. 09. 2011  13:11     Zuzana Smolinsky     komentáře (0)

Z průzkumu společnosti ING Bank vyplývá, že 52 % Čechů, kteří mohou spořit sice spoří, ale 84% z nich drží své úspory na běžném účtu. Důvodem je především přehlednost a snadná a rychlá dostupnost prostředků. Vyšší úrok a zhodnocování úspor je až druhořadé. ING Bank chce toto konzervativní smýšlení změnit novou reklamní kampaní propagující ING Konto, ve které si roli zahraje i „shánčlivá a spořivá“ veverka. ING Konto totiž nabízí stejnou dostupnost úspor a snadnou obslužnost jako běžný účet, navíc však s nulovým poplatkem a výhodným úročením 1,75 % p.a.





Lidé by neměli rezignovat a dívat se, jak jejich vydělané peníze ztrácejí na hodnotě,“ říká Libor Vaníček, ředitel pro retailové bankovnictví ING Bank. „Měly by být tam, kde se s nimi nakládá zodpovědně, kde neztrácí hodnotu, ale naopak, a přitom jsou neustále k dispozici. Takový komfort dokáže nabídnout právě naše ING Konto, které se snažíme v nové kampani nabídnout veřejnosti,“ dodává Libor Vaníček.   Novým prvkem reklamní kampaně na ING Konto je živá veverka, která má svým shromažďováním oříšků na horší časy evokovat zdravou shánčlivost a spořivost. Zrzavému zvířátku bude v reklamní kampani partnerem Josef Kubáník, zkušený herec a tiskový mluvčí Slováckého Divadla v Uherském Hradišti. Režie spotu se ujal renomovaný český reklamní režisér Jiří Hanych, který za své patnáctileté působení v reklamní branži natočil více než 100 reklam. S kampaní se bude veřejnost setkávat v televizních spotech, vybraném tisku, na internetu nebo na billboardech. Nejsilnější podporu bude mít kampaň v období od září do konce letošního roku.     „Natáčení s živým a velmi plachým zvířetem jako je veverka je vždy  tak trochu oříšek a velmi závisí na momentální náladě zvířete. Nelze nikdy dopředu odhadnout, jak se zvíře zachová,“ komentuje natáčení spotu Vaníček. „Nám se ale podařilo natočit ty správné záběry, i když to nebylo jednoduché,“ dodává Vaníček.


S ING Kontem a chytrou veverkou máte své úspory na správném místě

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16416383904

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více