S kartou Cetelem lze nově platit i přes PayPal


13. 04. 2010  15:59     Martin Malý     komentáře (0)

Společnost Cetelem, člen mezinárodní bankovní skupiny BNP Paribas, umožňuje od počátku letošního dubna svým klientům provádět nově i transakce prostřednictvím platebního systému PayPal. Ve spojení s Virtuální kartou Cetelem tak lze pro platby na internetu využít nejbezpečnější platební nástroj v Česku.





„Všem našim klientům, kteří vlastní Virtuální kartu Cetelem pro bezpečné nákupy na internetu, jsme zpřístupnili nový transakčně-platební systém PayPal,“ sdělil Ing. Tomáš Siegler za Správu marketingu a komunikace společnosti Cetelem. „Hlavní výhodou je zejména rychlost, neboť všechny platby probíhají v on-line režimu, spolehlivost a ve spojení s naší virtuální kartou pak především znásobená bezpečnost provedených transakcí,“ řekl T. Siegler.   Nejprve je potřeba, aby si každý držitel Virtuální karty Cetelem zřídil účet na www.paypal.com, což nezabere více než několik minut. Poté je potřeba si aktivovat službu PayPal po přihlášení v Klientské zóně na www.cetelem.cz. Následně na mobilní telefon klienta dorazí SMS zpráva s autorizačními údaji o datu expirace a CVC2 (CSC) kódem, které společně s číslem své karty vyplní držitel ve svém PayPal účtu. V rámci zachování maximální bezpečnosti využívání Virtuální karty je pak pro každou PayPal platbu nutné nejprve danou transakci ještě povolit v Klientské zóně. Pro plnohodnotné a bezlimitní využívání platebního systému PayPal je z bezpečnostních důvodů nutné Virtuální kartu ještě zpětně ověřit a tím potvrdit její reálné vlastnictví.  

Služba PayPal je rychlý a bezpečný způsob finančních převodů při on-line platbách na internetu. Umožňuje vzájemné zasílání peněžních prostředků, stejně jako internetové nákupy na mnoha zahraničních serverech a obchodech, které platby přes PayPal podporují, aniž by jeho uživatelé museli poskytovat své bankovní informace. Přináší tak platební flexibilitu danou využíváním zůstatku na účtu, bankovních účtů, kreditních karet a osobního financování. S více než 75 milióny aktivních účtů na 190 trzích po celém světě v 19 různých měnách služba PayPal umožňuje obchodovat na Internetu v celosvětovém měřítku.



S kartou Cetelem lze nově platit i přes PayPal

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16455098720

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více