S kartou mBank nepotřebujete bankomat, můžete si vybrat hotovost v obchodě


15. 03. 2011  14:07     Ivana Buriánková     komentáře (0)

S debetními kartami Visa Classic od mBank mohou klienti vybírat peníze nejen v libovolných bankomatech v České republice, ale ke svým prostředkům se jednoduše dostanou pomocí služby Cash back ve více než 3000 obchodech, restauracích a čerpacích stanicích. Vybrat si klienti mohou až 1500Kč a výběr prostřednictvím služby Cash back je zdarma.





Cash back je služba pro držitele platebních karet Visa vydaných v České republice. Tato služba umožňuje pohodlný výběr hotovosti až do výše 1500 Kč přímo na pokladnách partnerských obchodů. Cash back je možné v současnosti využít především ve velkých supermarketech a obchodních domech, postupně se však do programu zapojují i menší obchody, čerpací stanice nebo restaurace. Kompletní seznam prodejen, kde je možné Cash back využít, je uveden na webových stánkách Visa http://www.visa.cz/personalcards/cashback/cashback.aspx Pokud je obchod označen nálepkou Visa Cash back, stačí při placení nákupu platební kartou o tento výběr požádat. Podmínkou je nákup v minimální hodnotě 300 Kč a maximální výše vybírané hotovosti 1500 Kč. Dolní hranice výběru není omezena. Celý proces vydání hotovosti je velmi jednoduchý. Při placení kartou v obchodě zákazník sdělí pokladní, že má zájem využít Cash back. Pokladní následně požádá držitele karty o autorizaci platby. Celková suma platby bude součtem částky za nákup a výběru hotovosti. Částka vyplacená v hotovosti bude na účtence uvedena odděleně a zákazník tak má doklad o provedené transakci. Cash back tak šetří nejen čas, ale také peníze, protože pro držitele platebních karet Visa Classic k osobnímu účtu mKONTO je takový výběr zdarma.

 



S kartou mBank nepotřebujete bankomat, můžete si vybrat hotovost v obchodě

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12603239856

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více