S kartou od GE zájezdy u CK FISCHER až o tisíce levněji


25. 05. 2011  11:39     Pavel Zúbek     komentáře (0)

GE Money Bank rozšiřuje síť obchodníků, u kterých při platbě debetní nebo kreditní kartou s věrnostním programem bene+ získají klienti za své nákupy část peněz zpět na svůj účet. Do partnerské sítě bene+ přibyla od poloviny dubna cestovní kancelář FISCHER s odměnou až 6 % za platbu kartou. Nedávno se k partnerům přidali také společnosti Bontonland, HUSKY, Auto Kelly a eiffel optic. Věrnostní program je standardní součástí vybraných kreditních i debetních karet GE Money Bank.





„Před sezónou letních dovolených se nám podařilo navázat spolupráci s cestovní kanceláří FISCHER. Klienti GE Money Bank tak mohou u zájezdů od tohoto partnera ušetřit při platbě kartou i několik tisíc korun. Z průměrné ceny zájezdu, která se pohybuje kolem 18 000 Kč, dostanou uživatelé bene+ při platbě kreditní kartou zpět na svůj účet 1 080 Kč a při platbě debetní kartou k běžnému účtu ušetří přes 500 Kč,“ říká k novému partneru věrnostního programu Josef Jehlík, manažer programu bene+. „Jsme jediná banka, která vám vrací peníze zpět na kartu, i když platíte debetní kartou, tedy kartou k vašemu běžnému účtu,“ dodává Josef Jehlík.   Odměny za všechny nákupy u nových partnerů bene+  
Partner Odměna při platbě kreditní kartou Odměna při platbě debetní kartou
Cestovní kancelář FISCHER 6 % 3 %
Bontonland 6 % 3 %
Husky 8 % 4 %
Auto Kelly 4 % 2 %
eiffel optic 10 % 5 %
  Za platby debetními a kreditními kartami GE Money Bank získávají zákazníci nakupující v partnerské síti programu bene+ až 10 % z transakce zpět. Věrnostní program bene+ je automaticky a bez poplatku aktivován majitelům účtů Genius Active, Genius Active+, Genius Optimal a Genius Gold. Týká se ale také všech držitelů kreditních karet bene+, MoneyCard Plus a MoneyCard Gold. Ti mají navíc 1 % zpět z každé transakce, kterou provedou kdekoliv mimo partnerskou síť, a to včetně zahraničí a internetu. Majitelé kreditní karty MoneyCard Gold a držitelé jakékoli karty vydané k účtu Genius Gold mohou navíc využít odměn ve věrnostním programu gold bene+ a získat tak až 20 % z nákupu zpět.   Příslušná částka z hodnoty všech nákupů provedených debetní nebo kreditní kartou u partnerů věrnostních programů je připsána klientům na konci každého měsíce. Partnerská síť věrnostních programů se stále rozrůstá. Více informací o programech, jeho partnerech i probíhajících mimořádných akcích naleznete na www.beneplus.cz.


S kartou od GE zájezdy u CK FISCHER až o tisíce levněji

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16195825472

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více