S kartou Visa do srdce olympijských her


17. 03. 2016  11:22          komentáře (0)

Visa je již třicet let hrdým sponzorem olympijských her. U příležitosti letní olympiády v Riu může každý držitel karty Visa vyhrát jeden ze tří unikátních pobytů přímo v dějišti olympijských her. Kampaň probíhá od 21. března do 30. dubna 2016.  

S kartou Visa do srdce olympijských her




Visa spouští exkluzivní kampaň na podporu blížících se olympijských her v Rio de Janeiro. Soutěže, jejíž hlavní cenou je pobyt přímo v srdci olympijských her, se může zúčastnit každý, kdo v období od 21. března do 30. dubna 2016 zaplatí kartou Visa a zaregistruje se na www.visa.cz. Po zodpovězení jednoduché otázky může soutěžit o jednu z mnoha cen. Do soutěže je možné zaregistrovat platby u obchodníků i na internetu a to jak v rámci České republiky, tak v zahraničí.

S Visou do Ria!

Hlavní cenou je neopakovatelný zážitek – 3x třídenní pobyt pro dvě osoby v místě konání olympijských her v termínu 19. – 22. 8. 2016. Tři šťastní výherci si kromě pobytu v luxusním hotelu užijí tři libovolné sportovní akce v rámci programu, závěrečný olympijský ceremoniál, prohlídku města a navíc dostanou na každý den předplacenou kartu Visa v hodnotě
100 amerických dolarů. V soutěži lze vyhrát i spoustu dalších cen, jako televize Panasonic nebo tablety Samsung.

Kampaň poběží primárně na televizních stanicích Prima Group a ČT4 Sport, a také na online kanálech a sociálních sítích. Je postavena na motivu srdce – srdce fanouška, které se nikdy nezastaví, stejně jako Visa. Další aktivační kampaň následně Visa chystá přímo v průběhu olympiády.

„Jako jednička na světovém trhu v platebních službách jsme hrdým partnerem  největší sportovní události, kterou olympijské hry bezpochyby jsou. Je to vrcholný sportovní zážitek, kterým na několik týdnů žije celý svět. My jsme proto držitelům našich karet, kterých je aktuálně v České republice téměř 4,5 milionu, chtěli nabídnout možnost zažít tuto neopakovatelnou zkušenost na vlastní kůži,“ říká Marcel Gajdoš, regionální manažer Visa Europe pro Českou republiku
a Slovensko.

Partnerem olympijských her již 30 let

Visa je exkluzivním sponzorem z oblasti platebních služeb a také jedinou kartou, která je akceptovaná olympijskými hrami již od roku 1986. Partnerem paralympijských her je pak od roku 2002. Partnerství s olympijskými hrami s sebou nese i obrovský potenciál dosahu komunikace, konkrétně se týká zhruba 3,6 miliardy lidí ve 220 zemích světa. Velmi zajímavou skupinou jsou mladí lidé označovaní jako Millennials (mileniáni – generace dětí narozených zhruba mezi lety 1980 - 2000), kteří věří, že sponzorství olympijských her má vliv na posílení image dané společnosti, a navíc jsou častěji nakloněni vyzkoušet produkty nebo služby těchto sponzorů. Právě Millennials jsou navíc nejčastěji otevření inovativním způsobům plateb a dle odhadů budou do roku 2020 generovat zhruba 30 % všech útrat.    




S kartou Visa do srdce olympijských her

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16471268896

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více