S kreditními kartami od GE Money Bank 10 % z každé utracené částky zpět na účet


07. 09. 2011  14:50     Pavel Zúbek     komentáře (0)

Chcete ušetřit na předvánočních nákupech nebo jen rádi nakupujete výhodně? Nově vydaná kreditní karta GE Money Bank nabízí po dobu tří měsíců vrácení 10 % z každé utracené částky zpět na účet. Tato nabídka se vztahuje na všechny kreditní karty MoneyCard Plus a Gold vydané od 1. září až do konce letošního roku.





 „Češi si již zvykli používat kreditní karty v rámci svých každodenních nákupů, a proto jejich obliba roste. Velmi populární jsou také slevy a další výhody, které jim přináší věrnostní programy na kreditních kartách. Pro letošní podzim jsme navíc připravili zvýhodněnou akci pro všechny naše nové klienty, kteří si u GE Money Bank pořídí kreditní kartu Money Card Plus nebo MoneyCard Gold. Nejen, že jim po dobu tří měsíců budeme vracet 10 % hodnoty každého jejich nákupu zpět na účet, a to až do výše 500 Kč za měsíc, ale získají také vedení kreditní karty na rok zdarma,“ říká Jarmila Kowolowská, manažerka kreditních karet GE Money Bank.   Akce, která poběží od 1. září do 31. prosince 2011, platí pro všechny kreditní karty Money Card Plus a MoneyCard Gold vydané v tomto období. Jejich držitelé získávají vedení těchto karet na jeden rok zdarma. Kromě tohoto jim po dobu tří měsíců bude vracena částka ve výši 10 % hodnoty každého jejich nákupu zpět na úvěrový účet. Tento benefit lze čerpat až do výše 500 Kč za měsíc.   Za nákupy kreditní kartou se neplatí žádné poplatky, a pokud její držitel využívá až 50 dní bezúročného období, neplatí navíc za tyto transakce ani žádné úroky. Vlastní peníze tak může nechat zhodnocovat na spořícím účtu, zatímco každodenní nákupy platí kreditní kartou. U vybraných kreditních karet mohou klienti GE Money Bank navíc využívat věrnostního programu bene+.


S kreditními kartami od GE Money Bank 10 % z každé utracené částky zpět na účet

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16438776928

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více