S MasterCard Mobile získáte jedinečný smartphone Samsung GALAXY Note II za pouhých 8 999 Kč


03. 04. 2013  11:38     tz     komentáře (0)

MasterCard, jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách, nabízí od 17. do 27. dubna 2013 ve vybraných obchodech Comfor možnost zakoupit smartphone Samsung Galaxy Note II za bezkonkurenční cenu 8 999 Kč. Stačí za telelefon s pěti a půl palcovým HD displejem zaplatit kartou MasterCard nebo Maestro pomocí aplikace MasterCard Mobile. Tu si lze bezplatně stáhnout do mobilního zařízení, které využívá operační systém iOS či Android z GooglePlay nebo App Store.

S MasterCard Mobile získáte jedinečný smartphone Samsung GALAXY Note II za pouhých 8 999 Kč




Samsung GALAXY Note II se vyznačuje jedním z nejvýkonnějších procesorů, který jeho uživatelům umožňuje zpracování nejnáročnějších aplikací, a jako jediný na trhu nabízí jedinečné funkce využívající integrovaný stylus S Pen. Samsung GALAXY Note II se běžně prodává za 14 999 Kč, díky MasterCard Mobile tedy můžete dosáhnout na unikátní slevu 40 %.

.

undefined

.

Aplikaci MasterCard Mobile si představte jako digitální peněženku ve vašem mobilním telefonu. Stačí si jí zdarma stáhnout do chytrého telefonu, nahrát a aktivovat platební karty vydané libovolnou bankou a používat k placení. Touto aplikací je možné platit ve více než 2 000 internetových obchodech a jak ukazuje příklad Comforu, objevují se i první kamenné obchody,“ uvádí Tereza Janková, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko a dodává: „Jednou z největších výhod aplikace je bezpečnost, během platby totiž nikam nevyplňujete údaje o kartě a platbu potvrzujete vlastním heslem.“

Zakoupit Samsung GALAXY Note II za zvýhodněnou cenu bude možné v prodejnách Comfor Praha Nový Smíchov, Praha Palladium, Praha Flora, Praha Fénix, Olympia Plzeň a Futurum Hradec Králové od 17. do 20. dubna 2013. Dalším místem, kde bude akce probíhat 18. a 19. dubna 2013, je Business centrum Chodov v budově společnosti Samsung. Od 24. do 27. dubna 2013 bude smartphone GALAXY Note II za akční cenu k dostání na prodejnách Brno Vaňkovka, Brno Olympia, Ostrava Futurum, Ostrava Nová Karolína a Jihlava City Park.

Doporučuji všem, kteří budou chtít tuto výjimečnou akci využít, aby si aplikaci MasterCard Mobile stáhli a nainstalovali s několikadenním předstihem. Nahrání platebních karet do aplikace sice trvá jen pár okamžiků, ale kartu je následně potřeba aktivovat zadáním verifikačního kódu. Ten zjistí držitel karty ve svém výpisu z banky nebo přes internetové bankovnictví až po stržení kontrolní transakce v hodnotě 1 Kč,“ doplnila Tereza Janková.

COMFOR

COMFOR je síť prodejen s výpočetní a digitální technikou, která pokrývá až 200 prodejnami celou ČR. Ve velkých městech najdete jejich prodejny ve významných obchodních centrech. COMFOR klade důraz na přinášení nových technologií mezi zákazníky, kterým dává možnost, aby se s nimi mohli na prodejnách důkladně seznámit. Tomu dopomáhá odborně proškolený personál a spolupráce s největšími firmami, které jsou lídry v inovacích v oblasti výpočetní techniky.

Samsung GALAXY Note II

Samsung GALAXY Note II je vybavený 5,5 palcovým HD Super AMOLED displejem, který je charakteristický svými dokonalými vizuálními schopnostmi. Velký displej umožňuje zobrazit obsah jasně a živě, díky čemuž se zvyšuje čitelnost obsahu. Jedinečnost produktů Note se skrývá ve využívání elektronického pera S pen, které nabízí vylepšené možnosti, jak okamžitě zachytit vlastní nápady nebo zkombinovat rukopis s jakýmkoliv digitálním obsahem přímo na obrazovce.

Víc informací o aplikaci je na stránkách www.mastercardmobile.cz



S MasterCard Mobile získáte jedinečný smartphone Samsung GALAXY Note II za pouhých 8 999 Kč

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16132459872

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2830
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7420
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8565
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3150
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0420
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0812
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více