S mBank můžete do světa vybubnovat, jak lehko se žije bez zbytečných bankovních poplatků


06. 11. 2012  11:16     tz     komentáře (0)

Během následujících týdnů mBank v sedmi českých městech vybubnuje, jak příjemné je žít bez zbytečných poplatků za bankovní služby. Zapojit se může každý. Bubenickou roadshow povede mistr bubnů Tokhi, který spolupracoval například s Ilonou Csákovou, Karlem Gottem, nebo reprezentoval Českou republiku na výstavě EXPO 2010. Hromadné bubnování Ódy na radost je spojeno se soutěží o sedm telefonů iPhone 5. Speciální podzimí event je podpořen microsite www.vybubnujto.cz. mBank tímto eventem oslaví pět let působení na českém bankovním trhu.





Největší internetová banka mBank pořádně rozproudí podzimní náladu bubenickou roadshow na náměstích sedmi českých krajských měst. Do bubnování na oslavu radosti ze života bez zbytečných poplatků se může zapojit každý kolemjdoucí. „mBank je na českém trhu pět let. Proto se 400 000 našich zákazníků může pochlubit snazším životem bez placení nesmyslných poplatků za běžné bankovní služby. Všem ostatním chceme vybubnovat, jak je takový život s mBank příjemný,“ objasňuje záměr akce Petr Vondráček, marketingový ředitel mBank. Bubnování přitom nebude nahodilé. Všichni účastníci mají pomocí speciálních bubínků (boomwhackerů) společně zahrát Ódu na radost. Celou hudební produkci povede zkušený bubeník Tokhi.

Do hudební produkce pod vedením Tokhiho se může zapojit kdokoliv. Stačí, když si u hostesek vyzvednete bubínek. Těch bude k dispozici několik druhů, přičemž každý naladěn na určitý tón. Dohromady bubínky vyluzují ohromující melodii. „Každý, kdo se zúčastní bubnování, má možnost zapojit se do SMS soutěže o nový telefon iPhone 5. Úkolem bude tipnout si celkovou účast bubeníků na všech roadshow. Sedm šťastlivců s nejpřesnějším tipem vyhrává,“ dodává k akci Petr Vondráček. 

K bubenické road show spustila banka i vlastní microsite www.vybubnujto.cz. První zastávkou tuto středu 7. listopadu je Praha a její Václavské náměstí. Všechny show proběhnou v čase od 16 do 18 hodin. Bubnování Ódy na radost se lidé mohou zúčastnit v dalších šesti městech. Harmonogram akcí je následující:

9. listopadu                                                Brno, Shopping Park Avion

23. listopadu                                              Plzeň, náměstí Republiky

5. prosince                                                Ostrava, Jiráskovo náměstí

7. prosince                                                Zlín, Náměstí Míru

11. prosince                                              Liberec, Jánská ulice

14. prosince                                              Hradec Králové, Velké náměstí

Road show pro mBank připravila agentura Cream. Paralelně bude stejná kampaň probíhat i na Slovensku, a to v Bratislavě (8. 11.), Košicích (29. 11.) a Žilině (30. 11.).



S mBank můžete do světa vybubnovat, jak lehko se žije bez zbytečných bankovních poplatků

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15573530784

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více