S prémiovými kartami je spokojeno 80% držitelů, láká hlavně MasterCard Elite program


26. 03. 2013  10:31     tz     komentáře (0)

Podle průzkumu společnosti MasterCard®, jedničce v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách, 80 % držitelů prémiových karet hodnotí tyto karty jako produkt velmi dobrý až výborný. Největší procento uživatelů (30%) využívá benefity spojené s vlastnictvím prémiové karty k nejrůznějším slevám a k členství ve věrnostních programech. Průzkum také ukázal, že většina vlastníků prémiových karet (81%) ji využívají jako svoji hlavní kartu ke každodenním nákupům. MasterCard vydává řadu prémiových karet s naprosto bezkonkurenčními benefity. Mezi karty nejvyšší úrovně v nabídce MasterCard patří MasterCard® World, Gold, Platinum a MasterCard®World Elite.

S prémiovými kartami je spokojeno 80% držitelů, láká hlavně MasterCard Elite program




Podle průzkumu společnosti MasterCard, nadpoloviční většina vlastníků prémiových karet je se svým produktem velmi spokojena. Držitelé nejvíce využívají benefitů ve formě slev a členských programů, včetně programu MasterCard Elite.  „Členství v Elite programu nabízí kromě nabídek obchdoníků také nadstandartní služby, např. pokud cestujete letadlem, máte v rámci členství vstup do komfortního letištního salonku na Terminálu 1 na letišti Václava Havla zdarma,“ říká Tereza Janková, marketingová ředitelka pro Českou republiku a Slovensko. Druhou nejvyužívanější službou v rámci výhod spojených s vlastnictvím prémiové karty jsou nefinanční benefity. Mezi ně patří možnost vlastního designu karty nebo zablokování karty zdarma. Třetí skupinou nejvíce využívaných výhod jsou finanční benefity jako možnost vrácení peněz při placení kartou nebo výběry z bankomatů zdarma doma i v zahraničí.

.

undefined

.
Zdroj: Affluent portfolio research & segmentation, N=280, listopad 2012, Insight


„Velká většina našich zákazníků, kteří vlastní prémiové karty, ji využívají jako svoji primární platební kartu.  Díky našim partnerům a službám se tak stávají vítanými zákazníky, kteří vždy získají nejlepší servis.“ dodává Tereza Janková.

Více informací o programu najdete na https://www.eliteprogram.cz/.



S prémiovými kartami je spokojeno 80% držitelů, láká hlavně MasterCard Elite program

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12625039600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více