S PRESTO Půjčkou uspoříte na dovolenou


11. 06. 2012  12:59     tz     komentáře (0)

Podle statistik UniCredit Bank ušetří klienti při konsolidaci úvěrů prostřednictvím PRESTO Půjčky v průměru až 18 000 Kč ročně. A za to se dá pořídit týdenní luxusní dovolená v Česku nebo dovolená na poslední chvíli v zahraničí pro celou rodinu. Klienti, kteří využijí pro konsolidaci úvěrů PRESTO Půjčku, můžou v průměru získat až o 40 % nižší úrokovou sazbu než u stávajících závazků a za uspořené prostředky vyrazit na dovolenou.





Nedávný průzkum organizací Ipsos a Europ Assistance ukazuje, že v letošním roce kvůli úsporám neodjedou na dovolenou až tři z pěti Evropanů. Statistiky UniCredit Bank přitom potvrzují, že na dovolenou lze ušetřit velmi jednoduše, a to prostřednictvím sloučení stávajících úvěrů. Klienti, kteří se rozhodli optimalizovat splátky své půjčky v UniCredit Bank, slučují své závazky v průměrné výši 200 000 Kč. Kolik přesně ušetří, si nyní spočítají díky nové internetové aplikaci Splátkomat.cz, která umožňuje porovnání podmínek všech poskytovaných půjček na trhu.

 

„Aplikace provede klienta výpočtem krok za krokem. Je to velmi snadné, zadání vstupních dat s výpočtem trvá přibližně tři minuty,“ říká Tomáš Halla z oddělení spotřebitelského financování UniCredit Bank a dodává: „V případě, že do Splátkomatu zadáte přesné výše aktuálních splátek, můžete jedním kliknutím zažádat o sloučení těchto úvěrů bez návštěvy banky. Ušetříte na splátkách a přitom všechno vyřešíte jednoduše z pohodlí svého domova.“

 

Klienti UniCredit Bank splácí po konsolidaci úvěrů v průměru o 1 500 Kč měsíčně méně. Kdo tedy využil nabídky na PRESTO Půjčku již v loňském roce, uspořil bez jakéhokoliv odříkání na slušnou dovolenou v Čechách či zahraničí.

 

PRESTO Půjčka a internetová aplikace Splátkomat.cz byly v uplynulém roce jedním z prvních produktů na českém finančním trhu nabízejícím optimalizaci úvěrového zatížení. Již v roce 2011 získala UniCredit Bank druhé místo v soutěži WebTop 100 o nejlepší „microsite“ aplikaci, jako jediná finanční instituce na Českém trhu. Splátkomat.cz umožňuje sloučit úvěry (osobní úvěry, spotřebitelské úvěry, kreditní karty, kontokorenty) do jednoho výhodnějšího úvěru.

 

PRESTO Půjčku lze použít na cokoliv bez dokládání účelu a nově ji lze získat i on-line v novém e-shopu UniCredit Shop.cz. V případě sloučení úvěrů lze využít limit až do 600 000 Kč. Do výše 250 000 Kč není ani zapotřebí spolužadatele. Úvěr lze zcela či zčásti splatit předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Splácení PRESTO Půjčky lze rozložit až na 84 měsíců.



S PRESTO Půjčkou uspoříte na dovolenou

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15649574448

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více